„Knygos per „Penki TV“ baigė 6-ąjį sezoną ir kviečia vasarą praleisti su knyga (1)

Jau 6 metus gyvuojanti laida „Knygos per „Penki TV“ mėgstantiems skaityti tapo savotišku kelrodžiu po literatūrinius reiškinius. skaityti »

„Knygos per „Penki TV“: Vilniaus knygų mugės spalvos ir atradimai

Š. m. vasario 23–26 dienomis Vilniuje, „Litexpo“ centre, aštuonioliktą kartą rengiama tarptautinė Vilniaus knygų mugė. Joje lankysis ir įdomiausias akimirkas fiksuos laidos „Knygos per „Penki TV“ kūrybinė grupė. skaityti »

„Penki TV“ ragina domėtis šalies kultūra

„Penki TV“ bendradarbiauja su Lietuvos dailės muziejumi, kad savo žiūrovus nuolat supažindintų su šio muziejaus organizuojamais renginiais. skaityti »

Laida „Knygos per „Penki TV“ švenčia penkerių metų jubiliejų

2016 metų kovo 30 dieną kanalo „Penki TV“ kuriama knygų laida „Knygos per „Penki TV“ švenčia penkerių metų gimtadienį. Per šį laiką buvo nufilmuota per 5 000 laidos minučių, išleistos 165 laidos, pakalbinta per 300 rašytojų. skaityti »

Naujame sezone „Knygos per „Penki TV“ vėl žavės knygų pasaulio įdomybėmis

Rugsėjo pradžioje laida „Knygos per „Penki TV“ pradeda naują, jau penktą, sezoną. Jį laidos kūrėjai kviečia pasitikti dar vasariškomis nuotaikomis: bandyti po atostogų pasivyti ir įamžinti ryškiausias literatūrinės vasaros akimirkas bei pratęsti vasarišką nuotaiką. skaityti »

„Penki TV“ laidos atsisveikina iki rudens

„Penki TV“ autorinės laidos skelbia sezono pabaigą, o jų vedėjai linki gerai ir prasmingai praleisti vasarą. skaityti »

„Knygos per „Penki TV“: 100 laidų puoselėjant skaitymo džiaugsmą

Šią savaitę „Penki TV“ eteryje 100-ąjį kartą pasirodo „Knygos per „Penki TV“ – vienintelė laida Lietuvoje apie knygas ir skaitymo džiaugsmą. Laidos kūrėjai jau trečius metus supažindina žiūrovus su garsiais ir dar tik kūrybos kelią pradedančiais rašytojais, knygų naujienomis, kuria reportažus iš literatūrinių renginių bei knygų mugių, pateikia daugybę atradimų ir skaitymo rekomendacijų. skaityti »

Vilniaus knygų mugė kviečia prisijungti!

Vilniaus knygų mugė vėl kviečia visus skaitytojus vasario 21–24 dienomis atvykti į Lietuvos parodų ir kongresų centrą LITEXPO ir įsilieti į knygų pasaulį. skaityti »

Visas knygų pasaulis laidoje „Knygos per „Penki TV“

Nauji susitikimai su jau žinomais ir tik pradedančiais rašytojais, knygų naujienos, ryškiausios akimirkos iš literatūrinių renginių bei mugių, dar daugiau naujų rubrikų, puslapių šiurenimo bei literatūrinių atradimų – visas knygų pasaulis atsivers prieš Jus savaitinėje laidoje „Knygos per „Penki TV“. skaityti »