Besidomintiems mada – „Zara“ programėlė „Samsung“ išmaniesiems telefonams

„Samsung Electronics“ pristatė „Zara“ programėlę, sukurtą bendradarbiaujant su programų kūrimo kompanija „Inditex Group“. Pirmą kartą „Zara“ drabužių kolekcijas bus galima peržiūrėti „Android“ išmaniuosiuose telefonuose. skaityti »

„Samsung Electronics“ skirti septyni IDEA 2012 apdovanojimai

Tarptautiniuose išskirtinio dizaino apdovanojimuose IDEA 2012 („International Design Excellence Awards“) „Samsung Electronics“ pelnė 7 apdovanojimus: 4 aukso, 2 sidabro ir 1 bronzos. skaityti »

„Samsung“ klientams Lietuvoje techninę pagalbą galima gauti ir socialiniame tinkle „Facebook“

„Samsung Electronics“ yra pirmoji technologijų įmonė, kuri savo klientams Lietuvoje sukūrė naują techninės pagalbos paskyrą socialiniuose tinkluose. Kiekvienas socialinio tinklo „Facebook“ naudotojas internetu turi galimybę greitai ir patogiai gauti patyrusių ekspertų atsakymus į dominančius klausimus apie „Samsung“ produktus. skaityti »

„Samsung“ pradeda bendradarbiavimą su labdaros ir paramos fondu „SOS vaikų kaimų Lietuvoje draugija“

Šią savaitę „SOS vaikų kaime“ Vilniuje įvykusių kūrybinių dirbtuvių vaikams metu buvo pasirašyta bendradarbiavimo sutartis tarp „Samsung Electronics Baltics“ ir labdaros ir paramos fondo „SOS vaikų kaimų Lietuvoje draugija“. Šis bendradarbiavimas yra socialinio „Samsung“ projekto, įgyvendinamo Europos šalyse, įskaitant Lietuvą, Latviją ir Estiją, dalis. skaityti »

„Samsung“ pristato mobiliųjų programėlių konkursą „Samsung Smart App Challenge 2012“

„Samsung Electronics“ pristatė „Samsung išmaniųjų programėlių konkursą 2012“, skirtą mobiliųjų programėlių kūrėjams visame pasaulyje. skaityti »

„Samsung Electronics“ praneša 2011 m. ketvirtojo ketvirčio bei fiskalinių metų rezultatus

„Samsung Electronics“ pranešė, kad Baltijos šalyse 2011 metais kompanijos grynasis pelnas siekė 9,83 milijono litų, o pardavimai – 705,79 mln. litų. skaityti »

„Samsung“ ir „VisitBritain“ Londono olimpinių žaidynių svečiams pristato programėlę „Best of Britain“

„Samsung Electronics“ pristatė „Best of Britain“ (liet. „Geriausia Britanijoje“) mobiliąją programėlę, kuri sukurta bendradarbiaujant su nacionaline Jungtinės Karalystės turizmo agentūra – „VisitBritain“. skaityti »

Švietimo ir mokslo ministerija plečia bendradarbiavimą su informacinių komunikacinių technologijų kompanijomis

Švietimo ir mokslo ministerija ir bendrovė „Samsung Electronics Co., Ltd“ pasirašė susitarimą dėl bendradarbiavimo diegiant informacines komunikacines technologijas ugdymo procesui tobulinti. skaityti »

5 metus iš eilės „Samsung“ monitoriai – populiariausi pasaulyje

„Samsung Electronics“ paskelbė, kad šių metų trečiąjį ketvirtį kompanijos gaminami monitoriai užėmė 15,5 proc. pasaulinės rinkos. skaityti »

„Samsung Apps“ programėlių parduotuvėje – mokamos programėlės ir vartotojams Lietuvoje

Kompanija „Samsung Electronics“ paskelbė, kad „Android“ operacinės sistemos vartotojai Lietuvoje nuo šiol galės įsigyti „Premium“ klasės mokamas programėles ne tik iš „Android Market“, bet ir iš „Samsung Apps“ programėlių parduotuvės. skaityti »