PLUS forume – BS/2 sprendimai bankams ir mažmeninei prekybai

PLUS forumas laikomas vienu iš labiausiai lankomų bankininkystės temoms skirtų renginių. Tarp beveik 1 400 jo dalyvių – įvairių šalių bankų vadovai, techninės ir programinės įrangos tiekėjai, informacinių technologijų ekspertai. skaityti »

Tarptautinis PLUS forumas analizuos mokėjimų rinkos realijas

Bankinių technologijų temomis rašantis specializuotas žurnalas PLUS kviečia į 6-ąjį tarptautinį forumą „Nuotolinės paslaugos, mobilieji sprendimai, kortelės ir mokėjimai 2015“. skaityti »

Į forumą „Online & Offline Retail 2015“ susirinks mažmeninės prekybos ekspertai

Maskvoje rengiamas forumas „Online & Offline Retail 2015“, skirtas mažmeninės prekybos plėtros perspektyvų analizei. skaityti »

„Plus“ Maskvoje surengė tarptautinį bankinių technologijų forumą

Bankinėms technologijoms skirtas žurnalas „Plus“ š. m. spalio 21–22 dienomis Maskvoje surengė tarptautinį forumą „Bankinių paslaugų savitarna, mažmeninė prekyba ir grynųjų pinigų judėjimas“. Renginio metu vykusioje parodoje dalyviai turėjo galimybę susipažinti su naujausiais kompanijų produktais ir sprendimais, o specializuotoje konferencijoje – pasiklausyti ekspertų pranešimų, padiskutuoti ir aptarti aktualiausias klausimus, pasidalyti sukaupta patirtimi. skaityti »