„Knygų Kalėdos“ džiugino Kauno vaikų globos namų auklėtinius

Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuota akcija „Knygų Kalėdos“ jau penktą kartą keliauja per Lietuvą, kviesdama skaityti ir dovanoti naujų vaikų ir jaunimo knygų šalies bibliotekoms ir ne tik. skaityti »

Tarp Prezidentės apdovanotų akcijos „Knygų Kalėdos“ partnerių – įmonių grupė „Penki kontinentai“

Š. m. sausio 16 dieną baigėsi jau ketverius metus vykstanti Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuota nacionalinė akcija „Knygų Kalėdos“. Sėkminga jos baigties proga Prezidentė įteikė padėkas akcijos partneriams, aptarė jos rezultatus ir pasidžiaugė, kad „Knygų Kalėdos“ tapo Lietuvos žmones sutelkiančiu judėjimu. skaityti »

Prezidentė su vaikais įžiebs eglę ir pradės „Knygų Kalėdų“ skaitymus

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė lapkričio 28 d., 16.00 val. Baltojoje salėje kartu su vaikais įžiebs pirmąją Kalėdų eglę ir pakvies šalies miestus bei miestelius prisijungti prie akcijos „Knygų Kalėdos“. skaityti »

„Knygos per „Penki TV“ kviečia dalytis skaitymo džiaugsmu

Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuota akcija „Knygų Kalėdos“ jau ketvirtą kartą keliauja per Lietuvą ir kviečia šalies gyventojus dovanoti naujų knygų bibliotekoms. Prie šios kilnios akcijos prisideda ir laida „Knygos per „Penki TV“. skaityti »

„Knygų Kalėdos“ prasidėjo Vilniaus bibliotekoje

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė lankėsi Naujosios Vilnios bibliotekoje, kur paskelbė akcijos „Knygų Kalėdos" pradžią ir susitiko su Vilniaus krašto bendruomene. skaityti »

Ketvirtosios „Knygų Kalėdos“ skatina domėtis lietuvių literatūra

Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuota akcija „Knygų Kalėdos“ pradeda ketvirtą kelionę per Lietuvą ir šiais metais kviečia domėtis lietuvių literatūra, surengti knygų skaitymus ir dovanoti Lietuvos rašytojų knygas bibliotekų skaitytojams. skaityti »

Lietuviškoms mokykloms Baltarusijoje – „Knygų Kalėdų“ dovana

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė susitiko su Baltarusijoje veikiančių lietuviškų Pelesos ir Rimdžiūnų mokyklų bei Minsko sekmadieninės mokyklėlės mokiniais ir jų mokytojais. skaityti »