Sauga, taupumas ir laisvė gyventi

Protingas žmogus renkasi protingą draugiją ir vertas gyventi išmanioje aplinkoje. Norite, kad jūsų vaikai vieni būdami namie per ilgai nesėdėtų prie televizoriaus ar monitoriaus ekrano? Norite, kad jums būnant toli nuo namų per anksti atvykę svečiai jau lauktų šiltoje jūsų svetainėje? skaityti »

Modernios technologijos atveria vartus į Lietuvos regionus

Darnaus miestų ir regionų plėtros klausimas šiandien aktualus daugeliui Europos valstybių. Lietuvoje susidomėjimas regionine plėtra ypač išaugo atsiradus galimybei gauti Europos Sąjungos paramą. Su šia parama į mūsų šalies regionus atkeliauja ne tik subsidijos verslui, bet ir modernios technologijos. skaityti »

„Smart House“ sprendimai – moderniose lofto erdvėse

Bendrovės „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ išmaniųjų namų (angl. Smart House) specialistai nuo šiol savo klientus kvies į naujas erdves. Parodomosios „Smart House“ patalpos įsikūrė loftų miesto „Loft Town“ teritorijoje, adresu Kalvarijų g. 137-6, Vilnius. skaityti »

Išmaniųjų sistemų galimybės – visuomeninės paskirties pastatams

Ar kada nors susimąstėte, kokia yra išmaniųjų būstų sistemų nauda ir kaip jas galima pritaikyti visuomenės lankomose vietose? Ilgai galvoti nevertėtų – intelektinių pastatų sistemos jau ir Lietuvoje žengia platų žingsnį visuomeninės paskirties pastatų tobulinimo link. skaityti »

„Penkių kontinentų komunikacijų centras“ apdovanojo išmaniausio EKOnamo kūrėjus

Aplinką tausojančių ir ekonomiškų būstų kūrėjai spalio 17 dieną rinkosi Vilniaus miesto savivaldybėje, kur vyko konkurso „Mano EKOnamai‘14“ apdovanojimo ceremonija. UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ kartu su partnere UAB „JUNG Vilnius“ apdovanojo išmaniausio EKOnamo projektą. skaityti »

„Penkių kontinentų komunikacijų centro“ specialistai VGTU studentams pristatė intelektinio būsto technologiją

Vilniaus Gedimino technikos universiteto kvietimu „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ Intelektinių pastatų skyriaus vadovas Vaidas Janulis spalio 16 dieną skaitė paskaitą studentams apie „protingo“ būsto (angl. Smart House) technologiją ir jos galimybes. skaityti »

Vytauto Didžiojo karo muziejuje diegiamas išmanusis apšvietimas

Kaune įsikūrusiame Vytauto Didžiojo karo muziejuje UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ (PKKC) partnerio UAB „Eltecha“ kvietimu įgyvendina išmaniojo apšvietimo projektą. skaityti »

„Daiktų interneto“ standartai – į pagalbą išmaniųjų namų kūrėjams

JAV analitinės kompanijos „Gartner“ prognozėmis, daiktų ir prietaisų, prijungtų prie interneto bei gebančių keistis informacija, skaičius 2020 metais viršys 26 mlrd. Tačiau įrenginių gebėjimui „susikalbėti“ tarpusavyje ir galimybei sujungti juos į bendrą belaidį tinklą, arba vadinamąjį „daiktų internetą“, trukdo bendrų standartų nebuvimas. skaityti »

Didžiųjų miestų architektams pristatomi ekologiško ir ekonomiško būsto privalumai

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ atstovai drauge su partnere UAB „JUNG Vilnius“ dalyvavo architektūros specialistams skirtame seminarų cikle, kurio tikslas – tiesiogiai perteikti naujausią informaciją apie ekologiškus ir ekonomiškus būsto sprendimus. skaityti »

„Penkių kontinentų komunikacijų centro“ išmanieji sprendimai ir daugiabučiui, ir privačiam namui

Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO vykusioje statybų ir remonto parodoje „RESTA 2014“ dalyvavusi bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ lankytojus supažindino su išmaniaisiais būsto sprendimais, atrandančiais savo vietą tiek privačiuose namuose, tiek daugiabučiuose. skaityti »