Skelbiamas konkursas „Lietuviško gaminio tarmiškiausias pavadinimas 2015“

Lietuvos pramonininkų konfederacija ir Lietuvių kalbos institutas organizuoja konkursą „Lietuviško gaminio tarmiškiausias pavadinimas 2015“. skaityti »

Aptartas Lietuvos ir Ukrainos verslo bendradarbiavimo sąlygų gerinimas

Lietuvos pramonininkų konfederaciją (LPK) surengė Lietuvos ekonominio ir prekybinio bendradarbiavimo su Ukrainos Respublika Verslo tarybos posėdį, kuriame buvo aptarti galimo verslo plėtros Ukrainoje potencialo ir abipusio ekonominio bendradarbiavimo skatinimo klausimai. skaityti »

Lietuvos įmonėms labiausiai trūksta inžinierių, darbininkų ir technikų

Lietuvos įmonėms šiuo metu labiausiai trūksta inžinierių, darbininkų ir technikų – tai rodo Lietuvos pramonininkų konfederacijos atliktas tyrimas. skaityti »

LPK ir URM kviečia į organizuojamos verslo misijos į Kiniją pristatymą

Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) kartu su Užsienio reikalų ministerija (URM) kviečia į seminarą apie rugsėjo mėnesį organizuojamą verslo misiją į Kiniją. skaityti »

Įvyko Lietuvos pramonininkų konfederacijos metinė konferencija

Birželio 18 d. Anykščiuose įvyko Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) metinė konferencija, kurioje konfederacijos nariams buvo pristatytos svarbiausios LPK veiklos kryptys, pasiekti rezultatai ir identifikuoti klausimai, kuriuos LPK kartu su Vyriausybe ir kitomis institucijomis turėtų spręsti siekiant užtikrinti palankias sąlygas verslui ir stiprinti pramonės konkurencingumą. skaityti »

Lietuvos-Baltarusijos ekonomikos forume patirtimi dalysis finansų ir pramonės ekspertai

Marijampolėje vyksiantį XI Lietuvos-Baltarusijos ekonominis forumą birželio 9 d. bus galima stebėti ir per internetą. skaityti »

Pramonės konkurencingumas: kaip reaguoti į inovacijų iššūkius?

Š. m. birželio 15 d., 9.00 val., Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) kartu su Europos ekonominių ir socialinių reikalų komiteto (EESRK) Darbdavių grupe bei partneriais organizuoja konferenciją „Pramonės konkurencingumas: kaip reaguoti į inovacijų iššūkius?“. skaityti »

LPK kviečia į konkurencinio intelekto mokymo sistemos projekto pristatymą

Lietuvos pramonininkų konfederacija pradeda dalyvauti tarptautiniame projekte, prisidėsiančiame prie smulkių ir ir vidutinių įmonių (SVV) konkurencingumo gerinimo. skaityti »

LPK kviečia į seminarą, skirtą duomenų saugumui užtikrinti

Š. m. kovo 31 dieną, 12 valandą, Lietuvos pramonininkų konfederacija kviečia dalyvauti seminare „Skaitmeninių duomenų, komercinių paslapčių ir intelektinės nuosavybės apsauga gamybos įmonėse“. skaityti »

300 mlrd. eurų investicijų į ES ekonomiką planas

2015 m. sausio 13 d. 10 val. Lietuvos pramonininkų konfederacija (A. Vienuolio g. 8, IV a.) kviečia dalyvauti pristatyme: 300 mlrd. eurų investicijų į ES ekonomiką planas ir kiti naujosios Europos Komisijos projektai: ko tikėtis Lietuvos pramonei ir verslui? skaityti »