Ar žinote, kam dar naudojamas šviesolaidinis kabelis?

Šiais laikais išgirdęs žodį „šviesolaidis“ arba „optinis kabelis“ iš karto pagalvoji apie internetą. Tačiau, pasirodo, šviesolaidinis kabelis naudojamas ne tik interneto ryšiui užtikrinti. skaityti »

Šviesolaidiniam tinklui „Skynet“ jau 19 metų!

Prieš 19 metų Lietuvoje atsirado pirmasis šviesolaidinis tinklas – „Skynet“. skaityti »

„Skynet“ pirmasis Lietuvoje išbandė 10 Gb/s interneto greitį

Įmonių grupė „Penki kontinentai“, valdanti prekės ženklą „Skynet“, sėkmingai išbandė 10 Gb/s spartos internetą. skaityti »

Lietuvos valstybinės įstaigos pasitiki „Penkių kontinentų“ specialistų kompetencija

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ laimėjo Kibernetinio saugumo ir telekomunikacijų tarnybos prie Krašto apsaugos ministerijos konkursą dėl kompiuterinės technikos tiekimo ir Lietuvos Respublikos Ryšių reguliavimo tarnybos konkursą dėl interneto paslaugų tiekimo. skaityti »

Ką daryti, kad jūsų kompiuteris nereikalautų išpirkos?

Kaip jaustumėtės, jei vieną rytą netektumėte svarbių dokumentų, skaitmeninių nuotraukų, kuriose išsaugotos brangios akimirkos, vaizdo įrašų ? skaityti »

Kaip ateityje atrodys darbas?

Rinkdamasi darbą jaunoji karta kreipia dėmesį į darbdavio siūlomą techninę įrangą, galimybę dirbti iš namų ir per skirtingus įrenginius. Kokie darbo pokyčiai laukia netolimoje ateityje? skaityti »

Debesijos prognozės ir tendencijos

Ekspertai pastebi, kad išaugus debesų technologijų įmonių skaičiui ir sumažėjus paslaugų kainoms, debesų sistemomis vis dažniau naudojasi ne tik didžiosios, bet ir pradedančiosios įmonės bei smulkaus verslo atstovai. skaityti »

„Skynet“ siūlo dar greitesnį ryšį su pasauliu už mažesnę kainą

Pirmojo Lietuvoje šviesolaidinio tinklo „Skynet“ naudotojai šį pavasarį pajus dar didesnį interneto greitį su pasauliu – net iki 1 Gb/s. Iki šiol tokia sparta buvo pasiekiama tik Lietuvos tinkluose. skaityti »

Didinama šviesolaidinio tinklo „Skynet“ verslo planų greitaveika

Nuo š. m. vasario 1 dienos didinama verslui skirtų interneto „Skynet“ planų greitaveika. skaityti »

Virtualūs serveriai – duomenų saugumo garantija

Saugumu besirūpinančioms įmonėms IT ekspertai siūlo išsinuomoti virtualius serverius. Tai galimybė naudotis aukščiausio patikimumo kompiuteriniais resursais už nustatytą abonementinį mokestį. skaityti »