Parodoje „Išmani Lietuva 2016“ – finansinių paslaugų kanalų įvairovė

Š. m. lapkričio 4–5 dienomis Vilniuje vyko modernių technologijų paroda-konferencija „Išmani Lietuva 2016“. Drauge su pažangiausiomis Lietuvoje dirbančiomis kompanijomis renginyje dalyvavo ir įmonių grupė „Penki kontinentai“, akcentavusi ir pristačiusi lankytojams finansinių paslaugų kanalų įvairovę. skaityti »

Vilniuje vyks modernių technologijų paroda „Išmani Lietuva 2016“

Įvairūs išmanūs produktai ir paslaugos vis aktyviau veržiasi tiek į verslą, tiek į kasdienį gyvenimą. Pamatyti, patirti, išbandyti ir įsigyti jų kviečia paroda-konferencija „Išmani Lietuva 2016“. Ji vyks š. m. lapkričio 4–5 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centro „Litexpo“ 5-oje parodų salėje. skaityti »

Šviesolaidinis internetas Lietuvoje – jau 18 metų

Spalio mėnesį internetas mūsų šalyje švenčia net du gimtadienius: 25 metus nuo to laiko, kai Lietuvoje atsirado interneto ryšys, ir 18 metų nuo tos dienos, kai vario laidus pakeitė optiniai. skaityti »

Užsakomosios IT paslaugos – kodėl verta rinktis?

Šiuolaikinio verslo sąlygomis biuro technika turi veikti be priekaištų, o kompiuterių priežiūra atliekama itin operatyviai ir profesionaliai. Vis dėlto samdyti ir išlaikyti būrį IT specialistų brangu ir ne visada praktiška. Todėl vis daugiau įmonių linkusios užsisakyti pagalbą iš šalies, t. y. rinktis užsakomųjų IT paslaugų (angl. outsourcing) įmonę. skaityti »

Stabilus internetas – stabiliam verslui

Verslas ir internetas – šiuolaikiniame pasaulyje neatsiejami. Ko verslas tikisi iš interneto tiekėjo ir kokius reikalavimus jam kelia, pasakoja šviesolaidinį tinką „Skynet“ pasirinkusių įstaigų atstovai. skaityti »

Kas tie populiarieji „debesys“ ir kur link jie plaukia

Debesų kompiuterija ir technologijos vis labiau populiarėja. Kaip skelbia rinkos tyrimų kompanija „Gartner“, pasaulinė debesų technologijų rinka šiemet augs 16,5 proc., iki 204 mlrd. JAV dolerių (2015 metais šis skaičius buvo 175 mlrd. dol.). Taigi, kas ties „debesys“ ir iš kur jie atsirado? skaityti »

„Penki kontinentai“ tęsia partnerystę su „Microsoft“

Pasaulinė programinės įrangos milžinė „Microsoft“ vienuoliktus metus iš eilės patvirtino įmonių grupės „Penki kontinentai“ auksinio partnerio statusą (angl. Microsoft Gold Certified Partner). skaityti »

„Penkių kontinentų“ pajamos 2016 m. I ketv. ženkliai augo

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ skelbia 2016 metų pirmąjį ketvirtį gavusi 8,369 mln. eurų pajamų. Tai 24 proc. daugiau nei tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu (6,463 mln. eurų). skaityti »

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ 2015 metais dirbo pelningai

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ 2015 metais dirbo pelningai ir uždirbo per 40 mln. eurų pajamų. skaityti »

„Skynet“ vasara: nauji planai ir 1 Gb/s už 1 Eur/mėn.

Šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda pristato naujus paslaugų planus ir kviečia išbandyti itin greitą iki 1 Gb/s internetą. Nuo š. m. birželio 1 dienos visiems klientams siūlomi nauji interneto planai: START, GO, RUN ir FLY. skaityti »