Verslą saugančios technologijos

Saugumas svarbus visoms gyvenimo sritims, o ypač šiuolaikiniam verslui, kurio efektyvumas dažnai priklauso nuo sklandaus IT sistemų darbo. Siekiant užtikrinti visapusišką jų veikimą, į pagalbą ateina naujausios technologijos. skaityti »

„Baltic Cyber Security Forum 2015“ – tiesiogiai iš Vilniaus ir Rygos

Gegužės 26 dieną Vilniuje, parodų centre „Litexpo“, vyks didžiausias Baltijos šalyse IT saugumui skirtas renginys „Baltic Cyber Security Forum 2015“. skaityti »

„Dell“ stiprina partnerystę Baltijos šalyse

„Dell“ tikisi tapti patikima IT partnere Vidurio ir Rytų Europos rinkoje, ypač Baltijos šalyse. Siekdama šių tikslų, įmonė pirmą kartą surengė spaudos konferenciją Lietuvoje, Vilniuje. skaityti »

Praneškite apie savo renginį visam pasauliui: III dalis, renginiui pasibaigus

Ilgai planuotas renginys pasibaigė. Manote, kad tai jau viskas? Jokiu būdu! Būtina garsiai visiems paskelbti, koks jis buvo nuostabus, ypač jei planuojate tokį patį renginį organizuoti ir kitais metais. Tai padaryti jums padės „Penki TV“ studijos komanda. skaityti »

Praneškite apie savo renginį visam pasauliui: II dalis, vykstant renginiui

Ilgai ir kruopščiai planuotas renginys prasideda. Tačiau jūsų darbai nesustoja: turite prižiūrėti, kad viskas vyktų sklandžiai ir laiku. Renginio reklamos reikalai taip pat dar nesibaigė. skaityti »

„ProfIT“ ragina įmones perkelti „Windows Server 2003“ į „debesis“

Kompanija „Microsoft“ paskelbė, kad šių metų liepos 14 d. nutraukia serverių operacinės sistemos „Windows Server 2003“ palaikymą. Įmonės skatinamos jau dabar pereiti prie „Windows Server 2012“ operacinės sistemos, nes migracija užima daug laiko – nuo savaitės iki mėnesio. skaityti »

Praneškite apie savo renginį visam pasauliui: I dalis, pasiruošimas renginiui

Kiekvienas organizatorius tikisi, kad jo renginyje dalyvaus kuo daugiau žmonių. O ar įmanoma, kad apie renginį sužinotų ne tik esantys salėje, bet ir už jos ribų? Šiais laikais nieko nėra neįmanomo! skaityti »

Biuras be laidų ir ūžiančių serverių

Šiuolaikinėje, naujoves sekančioje įmonėje stacionarių kompiuterių mažėja, juos keičia nešiojamieji, planšetiniai kompiuteriai, išmanieji telefonai, kurie neprikausto prie darbo vietos. skaityti »

Auga įmonių grupės „Penki kontinentai“ pelnas ir pajamos

Pernai įmonių grupės „Penki kontinentai“ konsoliduotos metinės pajamos padidėjo 20,7 proc. ir siekė 153,31 mln. litų (44,4 mln. eurų). 2013 metais šis rodiklis buvo 127,02 mln. litų (36,8 mln. eurų). skaityti »

Viešbučių atstovai domėjosi moderniais technologiniais sprendimais

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ CONVENE parodoje pademonstravo, kaip šiuolaikinės technologijos gali padėti viešbučiams tapti modernesniems ir konkurencingesniems. skaityti »