„Skype“ kviečia siųsti meilės sveikinimus

Valentino dienos proga „Microsoft“ pasiūlė savo pokalbių programos „Skype“ naudotojams naujus vaizdo atvirukus, kurie padės išreikšti savo mintis per nuotolį. skaityti »

„Microsoft“ pristato įrankių paketą naujiems mokslo metams

Artėjant mokslo metams, reikia pasiruošti ne tik sąsiuvinius ir rašiklius, bet ir technologijas efektyviam mokymuisi. Pristatome „Microsoft“ įrankių paketą, skirtą šiems mokslo metams. skaityti »

Nepalui – nemokami „Skype“ skambučiai

Viena didžiausių IT kompanijų pasaulyje „Microsoft“ operatyviai sureagavo į žemės drebėjimą Nepale ir pasiūlė savo informacinę paramą. skaityti »

„Skype“ naudotojams – 3D skambučiai

Vaizdo skambučių tarnybų yra daug, tačiau viena populiariausiųjų iki šiol išlieka „Skype“. skaityti »

SEB su klientais bendraus programoje „Skype“

SEB grupė, atnaujinusi savo interneto svetainę Lietuvoje, klientams nuo šiol siūlo galimybę skambinti SEB bankui bendravimo internetu programa „Skype“ ir tokiu būdu naudotis banko paslaugomis telefonu. skaityti »

„Kaspersky Lab“ ekspertai pataria, kaip saugotis „Bitcoin“ sukčių

„Kaspersky Lab“ ekspertai aptiko dvi „Skype“ sparčiai plintančias kampanijas – pasitelkę socialinės inžinerijos metodus sukčiai vilioja vartotojus atversti nuorodą. Kenkėjiškoms nuorodoms siųsti naudojamos pavogtos arba specialiai sukurtos „Skype“ sąskaitos, o galutinis vienos iš kampanijų tikslas – apgavikiškas virtualiosios „Bitcoin“ valiutos generavimas. skaityti »

Per „Skype“ plintantis virusas priverčia rinkti virtualius pinigus

Pastaruoju metu per pokalbių programą „Skype“ sparčiai plinta virusas, kuris užkrėstus kompiuterius paverčia virtualių pinigų bitkoinų (bitcoin) rinkėjais. Daugiausiai užkrėstų kompiuterių yra Italijoje, Rusijoje, Lenkijoje, Kosta Rikoje, Ispanijoje, Vokietijoje. skaityti »

Populiarėja vedybos per „Skype“

Naudojimasis pažinčių portalais ir antrosios pusės paieška juose – įprasta šių laikų praktika. Tačiau vestuvių rengimas realiuoju laiku – tendencija, populiarėjanti tik pastaraisiais metais. skaityti »

Pirmą kartą Baltijos šalyse – reklama „Skype“

Kompanija „Microsoft“ Baltijos šalyse atvėrė reklamos galimybes „Skype“ vartotojams. Nuo šiol šiame pokalbių kanale bus rodomi tiek paprasti reklamos skydeliai, tiek vaizdo reklamos sprendimai. skaityti »

„Skype“ sąskaitą buvo galima „nulaužti“ žinant tik el. pašto adresą

Lapkričio 14 dieną Rusijos programišiai tyčia internete paviešino informaciją, kaip galima „nulaužti“ pokalbių programos „Skype“ sąskaitą žinant tik jos elektroninio pašto adresą. „Skype“ reagavo akimirksniu ir iš pradžių uždraudė pasikeisti slaptažodį ar jį atkurti. skaityti »