Laida „Knygos per „Penki TV“ švenčia penkerių metų jubiliejų

2016 metų kovo 30 dieną kanalo „Penki TV“ kuriama knygų laida „Knygos per „Penki TV“ švenčia penkerių metų gimtadienį. Per šį laiką buvo nufilmuota per 5 000 laidos minučių, išleistos 165 laidos, pakalbinta per 300 rašytojų. skaityti »

Marina Stepnova: mylėti tik save – nuobodu

Naujausioje laidoje „Knygos per „Penki TV“ – pokalbis su garsia Rusijos rašytoja Marina Stepnova. skaityti »

Vilniaus knygų mugė užvėrė duris ir pakvietė vėl susitikti kitąmet

Keturias dienas šurmuliavusi 17-oji Vilniaus knygų mugė pasibaigė. Šiemet ji pritraukė daugiau nei 66 tūkst. lankytojų iš visos Lietuvos, kuriuos viliojo ne tik naujomis ir jau pamėgtomis knygomis, bet ir plačia renginių programa. skaityti »

Knygų mugė vilios gyvais susitikimais ir renginių gausa

Vasario 25–28 d. į parodų ir kongresų centrą LITEXPO kviečia 17-oji Vilniaus knygų mugė. Lankytojų tradiciškai čia lauks ne tik daugiau nei 300 Lietuvos ir užsienio šalių leidyklų, bet ir įdomi kultūrinė programa bei pirmą kartą rengiamas antikvarinių knygų aukcionas. skaityti »

„Knygų Kalėdų“ partnerei įmonių grupei „Penki kontinentai – Prezidentės padėka

Baigėsi penktus metus iš eilės Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuota akcija „Knygų Kalėdos“. Ta proga sausio 19 dieną Prezidentūroje surengta iškilminga šventė, kurios metu Prezidentė įteikė padėkas akcijos partneriams, aptarė jos rezultatus. skaityti »

Naujame sezone „Knygos per „Penki TV“ vėl žavės knygų pasaulio įdomybėmis

Rugsėjo pradžioje laida „Knygos per „Penki TV“ pradeda naują, jau penktą, sezoną. Jį laidos kūrėjai kviečia pasitikti dar vasariškomis nuotaikomis: bandyti po atostogų pasivyti ir įamžinti ryškiausias literatūrinės vasaros akimirkas bei pratęsti vasarišką nuotaiką. skaityti »

Naujo „Penki TV“ sezono belaukiant

„Penki TV“ laidos atostogauja iki rudens, tačiau kūrybinė komanda jau dabar galvoja, kuo savo žiūrovus nudžiugins ir nustebins rudenį. skaityti »

Išmanios moterys skatinamos imtis verslo

Jau du mėnesius trunkančio projekto „Išmani moteris“ renginius galima stebėti ir per internetą. skaityti »

Tarp Prezidentės apdovanotų akcijos „Knygų Kalėdos“ partnerių – įmonių grupė „Penki kontinentai“

Š. m. sausio 16 dieną baigėsi jau ketverius metus vykstanti Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuota nacionalinė akcija „Knygų Kalėdos“. Sėkminga jos baigties proga Prezidentė įteikė padėkas akcijos partneriams, aptarė jos rezultatus ir pasidžiaugė, kad „Knygų Kalėdos“ tapo Lietuvos žmones sutelkiančiu judėjimu. skaityti »

Regionų gyventojams – laida „Knygos per „Penki TV“

TV kanalo „Penki TV“ autorinę laidą „Knygos per „Penki TV“ nuo šiol gali stebėti ir regioninių televizijų žiūrovai. skaityti »