SEB: skaitmenizacijos nauda verslui – greitis ir paprastumas

Lietuvos, Latvijos ir Estijos didžiosios įmonės pripažįsta, kad skaitmenizacija šiandien yra labai svarbi sėkmingai verslo plėtrai. skaityti »

SEB bankas: technologijos keičia klientų elgesį

Šiandien gyventojai vis rečiau užsuka į banko skyrių, išskyrus tuos atvejus, kai nori pasitarti sudėtingesniais finansų planavimo klausimais. Kasdienius finansus jie tvarko savarankiškai, nuotoliniais kanalais, prisijungę prie interneto banko. skaityti »

Kuri valanda tinkamiausia asmeninių finansų tvarkymui?

Pirmadienis, pirma dienos pusė – tokį laiką dažniausiai renkasi SEB banko klientai tam, kad prisijungę prie interneto banko pervestų skolą draugui, apmokėtų sąskaitą už komunalines paslaugas ar pasitikrintų pinigų likutį. skaityti »

SEB bankas konferencijoje „TEDxVilnius 2016“ kvies ieškoti atsakymų, kaip keisis mūsų ateitis

Šiemet SEB bankas progresyvių idėjų konferencijos „TEDxVilnius 2016“ dalyvius kvies atsakyti į kylančius klausimus, kaip kasdien priimami sprendimai lemia mūsų ateitį. skaityti »

SEB bankas kviečia jaunimą į diskusijas apie finansus

Tradiciškai dalyvaudamas Vaikų finansinio švietimo savaitės ir Europos pinigų savaitės renginiuose, SEB bankas kviečia vyresniųjų klasių moksleivius į interaktyvias diskusijas „Rytojus atėjo vakar“. skaityti »

SEB banko privačiosios bankininkystės paslaugas įvertino žurnalas „Euromoney“

Jau ketvirtą kartą įtakingas tarptautinis kapitalo ir finansų rinkas analizuojantis leidinys „Euromoney“ įvertino SEB banko teikiamas privačiosios bankininkystės paslaugas. skaityti »

Lietuvos mažos ir vidutinės įmonės šiemet daugiausia inovacijų diegs kurdamos produktus ir paslaugas

Lietuvos mažos ir vidutinės įmonės, diegdamos inovacijas, šiemet didžiausią dėmesį skirs paslaugų ir produktų naujovėms skaityti »

SEB banko paslaugų sutartys tampa paprastesnės ir dešimtkart trumpesnės

SEB bankas peržiūri ir supaprastina finansinių paslaugų teikimo sutartis. Banko klientai, nuo šių metų imantys vartojimo kreditą, vietoj ankstesnės 12 puslapių sutarties dabar sudaro vos vieno puslapio sutartį, o privatūs lizingo paslaugų naudotojai ‒ dviejų puslapių vietoj buvusios 25 puslapių sutarties. skaityti »

SEB bankas atnaujina bankomatų tinklą Lietuvoje

SEB bankas investuoja daugiau negu 3,5 mln. eurų į bankomatų tinklo Lietuvoje modernizaciją. Planuojama, kad iki 2019 metų SEB bankas atnaujins daugiau negu 40 proc. bankomatų tinklo ir įrengs daugiau negu 150 naujų bankomatų, pakeisiančių senuosius. skaityti »

Dviem trečdaliams turtingiausių Baltijos šalių gyventojų yra svarbu prisijungti prie labdaringos veiklos

Du trečdaliai visų trijų Baltijos šalių turtingiausių gyventojų nurodo, kad jiems yra svarbu nuolat dalyvauti labdaros projektuose, o penktadaliui itin svarbi labdaros forma yra dalijimasis sukaupta patirtimi, asmeninėmis žiniomis, rodo SEB banko atlikta apklausa. skaityti »