Atsiskaitymai bankų kortelėmis − ketvirtadaliu spartesni nei anksčiau

Per ketverius metus atsiskaitymai bankų kortelėmis prekybos vietose paspartėjo ketvirtadaliu, t. y. 6 sekundėmis. skaityti »

Kaip studentui išmokti planuoti savo išlaidas

Dažnas pirmakursis nemoka planuoti savo išlaidų, todėl mėnesiui skirta suma ištirpsta per porą savaičių. Ką turi žinoti jaunas žmogus, kad taip nenutiktų? skaityti »

Patarimai, kaip sutaupyti kalėdinėms dovanoms

Kalėdos – dovanų metas, todėl joms artėjant kasmet sukame galvą, kaip pradžiuginti savo artimuosius ir bičiulius per daug neišlaidaujant. Dažniausiai dovanoms numatytas biudžetas gerokai išsipučia. skaityti »

SEB bankas: mokėjimo korteles dažniausiai naudoja vilniečiai

SEB banko duomenimis, dažniausiai mokėjimo kortele linkę atsiskaityti didmiesčių (įskaitant ir jų rajonus), ypač Vilniaus, ir kai kurių šalies kurortų gyventojai, o gryniesiems pinigams pirmenybę daugiausiai teikia Jonavos ir Tauragės bei jų rajonų gyventojai. skaityti »

Kaip su paaugliais kalbėtis apie pinigus?

Finansų planavimo įgūdžiai yra ne įgimti, o įgyjami. Tačiau ne visada finansiniam raštingumui yra skiriama pakankamai dėmesio. Dėl šios priežasties SEB bankas pradėjo rengti interaktyvias diskusijas 9-12 klasių moksleiviams. skaityti »

SEB banko privačiosios bankininkystės paslaugos – geriausios Baltijos šalyse

Įtakingas tarptautinis pasaulio bankų veiklą analizuojantis žurnalas „The Banker“ SEB banką išrinko geriausiu privačiosios bankininkystės paslaugas teikiančiu banku Baltijos šalyse. skaityti »

Koks atsiskaitymo būdas gali padėti sutaupyti laiko apsiperkant

Specialistai teigia, kad lietuviai, netgi lyginant su kaimynais latviais, vis dar dažnai linkę pasiimti pinigų iš kortelės sąskaitos ir mokėti už pirkinius grynaisiais pinigais. Tiesa, situacija pamažu kinta – atsiskaitymų kortelėmis skaičius kasmet didėja po 16–17 procentų. skaityti »

SEB Baltijos šalių vadovu paskirtas Riho Untas

Švedijos SEB grupės, Lietuvoje valdančios didžiausią komercinį šalies SEB banką, Baltijos šalių vadovu paskirtas banko Baltijos šalių tarnybos verslo bankininkystės vadovas Riho Untas. skaityti »

SEB: didžiosios Lietuvos įmonės ateitį vertina palankiai

Beveik 9 iš 10 didžiųjų Lietuvos įmonių finansinė padėtis yra gera arba labai gera, o kas antra per artimiausius metus tikisi apyvartos augimo. skaityti »

Pyragų dieną – parama mažiesiems ligoniukams

TV kanalo TV3 iniciatyva lapkričio 6-ąją Lietuvoje švenčiama Pyragų diena. Ši diena yra TV3 ir SEB banko organizuojamo didžiausio paramos projekto Lietuvoje „Išsipildymo akcija“ dalis. skaityti »