Mobilieji atsiskaitymai 2020 m. pasieks 410,5 mlrd. dol. apimtis

Manoma, kad mobiliosios priemonės ateityje bus dažniau naudojamos atsiskaityti per internetą, nei susimokėti bekontakčiu būdu prekybos vietoje. skaityti »

Bekontakčių atsiskaitymų rinkai prognozuojamas beprecedentis augimas

Anot „Grand View Research“ atlikto tyrimo, pasaulinė bekontakčių mokėjimų rinka iki 2024 m. turėtų išaugti iki 47,43 mlrd. JAV dolerių. skaityti »

„Facebook Messenger“ bus naudojamas elektroniniams atsiskaitymams

„Facebook“ derasi dėl bendradarbiavimo su mokėjimo sistemų „PayPal“, „Visa“, „Mastercard“ ir „American Express“ atstovais. skaityti »

Atsiskaitymų mokėjimo kortelėmis skaičius ženkliai auga

Tyrimų bendrovės RBR duomenimis, 2015 m. atsiskaitymų mokėjimo kortelėmis skaičius pasaulyje išaugo 15 proc. ir pasiekė 270 mlrd. skaityti »

Mokėjimo sistema „Apple Pay“ tapo prieinama prancūzams

Mokėjimo sistema „Apple Pay“ tapo prieinama Prancūzijos gyventojams. skaityti »

Nuo kriauklyčių iki virtualių pinigų

Per 8 000 metų atsiskaitymo tarp žmonių būdai labai keitėsi. Kaip atsiskaitysime ateityje? skaityti »

Pasaulyje sparčiai populiarėja mobilioji bankininkystė

Mobiliosios bankininkystės naudotojų pasaulyje vis daugėja. Beveik pusė išmaniųjų telefonų turėtojų per mobiliuosius įrenginius tvarko savo finansus. skaityti »

Amerikiečiai jau gali pervesti pinigus per „Messenger“

„Facebook“ galutinai įgyvendino P2P atsiskaitymus JAV teritorijoje. Nuo šiol bet kuris „Messenger“ naudotojas gali persiųsti pinigus savo artimiesiems ar draugams tiesiogiai iš savo banko sąskaitos. skaityti »

Apklausa: gyventojai rečiau atsiskaito grynaisiais pinigais – juos keičia mokėjimai negrynaisiais

Grynųjų pinigų svarba atliekant kasdienius atsiskaitymus mažėja – atlikdami pervedimus gyventojai dažniau naudojasi internetu, daugėja pirkėjų prekybos vietoje už mažesnės vertės pirkinius atsiskaitančių kortelėmis. skaityti »