Lietuvos ateitį grįs mokslo ir verslo bendradarbiavimu

Ką išskirtinio Lietuva galės pasiūlyti pasaulio rinkai po 10 ar 30 metų? Kokias strategines ekonomikos kryptis pasirinksime? Ar pavyks mokslininkams ir verslininkams dirbant išvien sukurti Lietuvai pažangios technologijų valstybės vardą? skaityti »

LVK

LVK jungiasi prie Prezidentės kampanijos „Už saugią Lietuvą“

Lietuvos verslo konfederacija jungiasi prie kampanijos „Už saugią Lietuvą“ ir kviečia aktyviai įsijungti savo narius. skaityti »

LVK

Darbą pradėjo nauja Finansų rinkų komisija

Lietuvos verslo konfederacijos (LVK) prezidiumo posėdžio nutarimu suformuota nauja Finansų rinkų komisija. Jos pirmininku paskirtas Lietuvos bankų asociacijos prezidentas ir LVK viceprezidentas Stasys Kropas. skaityti »

LVK

LVK kviečia savo narius teikti kandidatus apdovanojimams

Lietuvos verslo konfederacija šįmet tradiciškai renka labiausiai nusipelniusius verslui asmenis ir skelbia „Partnerystės lyderio“ ir „Verslo ambasadoriaus“ rinkimus. skaityti »

LVK

LVK dalyvaus TTVAM tarybos veikloje

Lietuvos verslo konfederacijos (LVK) socialinis partneris Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla (TTVAM) subūrė naują tarybą, kurios veikloje dalyvaus LVK generalinis direktorius Algimantas Akstinas. skaityti »

LVK

Turistus vilioti turime naujausiomis technologijomis ir e. rinkodara

Antrus metus organizuotame „Miestų forumo“ renginyje ekonomistai, verslininkai ir politikai diskutavo apie tai, kokios strategijos šiais metais turėtų griebtis didieji ir mažieji šalies miestai siekdami prisivilioti didesnį turistų srautą. skaityti »

LVK

„Miestų forumas 2016“: Lietuvos miestai turistus medžios internete

„Miestų forumo 2016“ ekspertų diskusijos dalyvių teigimu, laimės tie, kurie paskyrė biudžetus rinkodarai, socialiniams tinklams, „Google“ reklamai ir patrauklioms interneto svetainėms kurti. skaityti »

LVK

Lietuvos verslo konfederacija stiprina partnerystę su mokslu

Lietuvos verslo konfederacija (LVK) stiprina partnerystę su mokslo bendruomene – LVK prezidentas Valdas Sutkus ir Lietuvos mokslų akademijos prezidentas prof. Valdemaras Razumas pasirašė bendradarbiavimo susitarimą. skaityti »

LVK

Iš Vilniaus mero lūpų – kvietimas verslininkams prisidėti prie mokslo centro kūrimo

Susitikime su verslininkais Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius pristatė sostinėje planuojamo statyti Nacionalinio mokslo centro (muziejaus) koncepciją. skaityti »

LVK

Verslininkai taps universitetų partneriais

Verslas visada yra dinamiškesnis, o universitetai konservatoriškesni. Kaip suderinti šiuos prieštaravimus ir abiejų pusių interesus, sprendžiant IT specialistų trūkumo problemą, tarėsi Vilniaus universiteto (VU) ir Lietuvos verslo konfederacijos (LVK) atstovai. skaityti »

LVK