MRU akredituota nauja jungtinė magistrantūros studijų programa „Informatika ir vaizdo turinys“

Balandžio 28 d. Studijų kokybės vertinimo centras maksimaliai galimam 3 metų laikotarpiui akreditavo naują BMS ir Dongseo universiteto parengtą jungtinę magistrantūros studijų programą „Informatika ir vaizdo turinys“. skaityti »

MRU

Bendradarbiaus Mykolo Romerio universitetas ir Lietuvos suaugusiųjų švietimo asociacija

Balandžio 15 d. Mykolo Romerio universitetas ir Lietuvos suaugusiųjų švietimo asociacija pasirašys bendradarbiavimo sutartį, kuria patvirtins bendrą pasiryžimą bendradarbiauti, tobulinant suaugusiųjų švietimo veiklą. skaityti »

MRU

Moksleiviai kviečiami išbandyti jėgas nacionaliniame teisinių žinių konkurse

Pradedama teisinio švietimo iniciatyva – pirmoji Nacionalinė teisinių žinių olimpiada. Pagrindinis iniciatyvos tikslas – ugdyti Lietuvos jaunimo teisinį sąmoningumą ir supratimą apie teisinę valstybę, teisinę kultūrą. skaityti »

MRU

MRU pristato internetinių mokymų „Elsevier“ ciklą mokslininkams ir tyrėjams

Mykolo Romerio universitetas (MRU) pristato internetinių mokymų „Elsevier“ ciklą mokslininkams ir tyrėjams, norintiems patobulinti bei įtvirtinti savo mokslinių darbų publikavimo žinias ir įgūdžius. skaityti »

MRU

MRU – tarptautinėje Vilniaus knygų mugėje

Tarptautinėje Vilniaus knygų mugėje dalyvaus ir Mykolo Romerio universitetas. Kviečiame ne tik aplankyti mūsų stendą 3-oje Mokslo ir akademinės literatūros salėje (nr. 3.15), bet ir nepraleisti parodoje universiteto renginių - leidinių pristatymų, diskusijų ir pokalbių. Iki pasimatymo! skaityti »

MRU

Socialinių tinklų karta: ką jie turi, ko neturėjo kiti?

Šiandien vos į mokyklą pradėję vaikščioti vaikai čia jau turi susikūrę savo paskyras ir aktyviai jomis naudojasi. Tačiau kokias iš tiesų galimybes tai suteikia jaunimui? skaityti »

MRU

MRU vyks tarptautinis Europos mediacijos turnyras

Š. m. sausio 27–30 dienomis Mykolo Romerio universitete vyks išskirtinis renginys – tarptautinis Europos mediacijos turnyras, kuriame susirungs komandos iš skirtingų valstybių. skaityti »

MRU

„MRU Naktis“ – tarp geriausių metų studentų renginių

Lietuvos studentų sąjunga (LSS) ir naujienų portalas DELFI paskelbė geriausių metų projektų bei labiausiai nusipelniusių studentų apdovanojimus. skaityti »

MRU

Linco Johannes Kepler universiteto profesoriaus Dr. Dr. H. C. Friedrich Schneider vizitas MRU

2015 m. gruodžio 7 dieną (pirmadienį) 15.00 val. universitete lankysis Linco Johannes Kepler (Austrija) universiteto profesorius Dr. Dr. H. C. Friedrich Schneider. skaityti »

MRU

MRU vyks pirmasis Korėjiečių kalbos konkursas

Lapkričio 27 d., 17.30–19.00 val., Mykolo Romerio universitete (I-414 auditorijoje) vyks pirmasis Korėjiečių kalbos konkursas skaityti »

MRU