LMT ekspertai įvertino LEU su MRU vykdomą filologijos mokslo krypties doktorantūrą

Lietuvos mokslo tarybos (LMT) ekspertai įvertino Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) su Mykolo Romerio universitetu (MRU) vykdomą filologijos mokslo krypties doktorantūrą. skaityti »

MRU

Rengiamas seminaras „MEMORO – naujų technologijų taikymas socialiniame darbe“

Mykolo Romerio universitete vyks Socialinių technologijų fakulteto Edukologijos ir Socialinio darbo instituto kartu su Edukacinių technologijų laboratorija organizuojamas seminaras „MEMORO – naujų technologijų taikymas socialiniame darbe“. skaityti »

MRU

Socialinių inovacijų doktorantūros mokykla kviečia dalyvauti „Tyrėjų naktyje 2015“

Visus, besidominčius mokslu ir naujausiais jo pasiekimais, Mykolo Romerio universiteto Mokslo ir inovacijų paramos centro Socialinių inovacijų doktorantūros mokykla kviečia paskutinį rugsėjo mėnesio penktadienį dalyvauti vyksiančioje „Tyrėjų naktyje 2015“. skaityti »

MRU

Prezidento A. Brazausko vardinė stipendija skirta MRU teisės studijų bakalaurui A. Aidukui

Prezidento Algirdo Brazausko socialinių mokslų studijų srities stipendija skirta ir Mykolo Romerio universiteto Teisės fakulteto Teisės ir valdymo bakalauro nuolatinių studijų programos studentui Arnui Aidukui. skaityti »

MRU

MRU LAB kviečia įsitraukti į laboratorijų veiklą!

Šį rudenį duris atversiančio Mokslo ir inovacijų paramos centro MRU LAB įkurtų laboratorijų vadovai kviečia susipažinti su laboratorijų veiklos gairėmis, prioritetinėmis tyrimų kryptimis ir įsitraukti į laboratorijų veiklą. skaityti »

MRU

MRU duris atvers didžiausia pasaulyje tarptautinė skaidrumo vasaros mokykla

Nuo liepos 6 iki 13 d. Mykolo Romerio universitete vyks kasmetinė pasaulinė „Transparency International“ skaidrumo vasaros mokykla. skaityti »

MRU

MRU ir „Investuok Lietuvoje“ mato didžiules bendradarbiavimo perspektyvas

Birželio 18 d. Mykolo Romerio universitete lankėsi VšĮ „Investuok Lietuvoje“ generalinis direktorius Mantas Katinas ir investicinės aplinkos ekspertas Arūnas Mark. skaityti »

MRU

Akademinę bendruomenę įkvėps „TEDxMRU“

Gegužės 28 dieną Vilniuje, Mykolo Romerio universitete (MRU), šurmuliuos „TEDxMRU“. Tai TED formato universitetinis renginys, skirtas studentams, dėstytojams ir visai akademinei bendruomenei. skaityti »

MRU

MRU vyks susitikimas su naujuoju universiteto rektoriumi

Gegužės 21 dieną, 10.30 val. (I-201 aud.), Mykolo Romerio universiteto rektorius doc. dr. Algirdas Monkevičius kviečia bendruomenę, studentus ir dėstytojus į susitikimą, kurio metu pristatys prorektorius ir kanclerį, supažindins su artimiausias darbais. skaityti »

MRU

Inauguruotas Mykolo Romerio universiteto rektorius doc. dr. Algirdas Monkevičius

alandžio 29 d. inauguruotas naujasis Mykolo Romerio universiteto rektorius doc. dr. Algirdas Monkevičius. skaityti »

MRU