#SWITCH! hakatono dalyviams – pasaulinio garso „blockchain“ plėtotojų pamokos

Hakatono dalyviai turės atrasti būdą, kaip „blockchain“ technologija leistų atlikti elektroninius mokėjimus vien tik žinant telefono numerį. skaityti »

Mokslo virusu vaikus užkrečia ne tik bandymai, bet ir šansas pademonstruoti išradimus viešai

Vienas iš būdų motyvuoti jaunuosius išradėjus kurti – didelio populiarumo JAV sulaukiančios išradimų mugės bei konkursai. Tokioje mokslo mugėje šių metų rugsėjį jaunimą kviečia sudalyvauti ir technologijų bei verslumo renginys #SWITCH! skaityti »

Kibernetiniams įsilaužėliams rūpi ne tik pinigai

Internete kasdien pasirodo tūkstančiai naujų virusų atmainų, o didžioji jų dalis išnaudoja jau žinomus, tačiau vartotojų taip ir nepašalintus pažeidžiamumus. skaityti »

Pasiektas didžiausios programavimo pamokos Gineso pasaulio rekordas

Renginio #SWITCH! metu pasiektas didžiausios programavimo pamokos Gineso pasaulio rekordas. Rekordo siekė 712 mokinių iš visos Lietuvos, kurių amžius – 7-13 metų. skaityti »

Prasideda didžiausias Baltijos regione modernių technologijų ir verslumo renginys „#SWITCH!“

Vilniuje, LITEXPO, prasideda dviejų dienų didžiausias Baltijos regione modernių technologijų ir verslumo renginys „#SWITCH!“. Renginyje laukiama 10 tūkstančių dalyvių – moksleivių, studentų, profesionalų, verslininkų, viešojo sektoriaus atstovų iš Lietuvos ir užsienio. skaityti »

Apie IT raštingumą mokyklose: reikia susiimti

Airija, Danija, Izraelis ar Pietų Korėja skaičiuoja, kad apie pusę ekonomikos augimo yra susiję su informacijos technologijomis. Viena to priežasčių – ir IT raštingumas, kurį plėtojant Lietuvai reikia rimtai susiimti, perspėja ekonomistai ir IT rinkos dalyviai. skaityti »

#SWITCH! kviečia užprogramuoti sėkmę

Rugsėjo 8–9 d. Vilniuje, LITEXPO, vyks jau antrasis, didžiausias Baltijos regione modernių technologijų ir verslumo renginys #SWITCH!. skaityti »

Konferencijoje „#SWITCH!“ – naujausios skaitmeninio pasaulio tendencijos

Š. m. spalio 8–9 dienomis Vilniuje, parodų ir kongresų rūmuose „Litexpo“, vyks tarptautinis skaitmeninių technologijų ir verslumo renginys „#SWITCH!“. skaityti »