Lietuvos bankas su Konkurencijos taryba ir Valstybės kontrole keisis tarnautojais

Kad įgytų daugiau profesinių žinių ir keistųsi gerąja patirtimi, Lietuvos banko atstovai galės laikinai palikti įprastas darbo vietas ir vykti į Konkurencijos tarybą ar Valstybės kontrolę, o šių institucijų deleguoti tarnautojai tuo tikslu bus priimami stažuotis centriniame banke. skaityti »

Konkurencijos taryba leido KTU įsigyti 79 proc. ISM akcijų

Lietuvos Respublikos Konkurencijos taryba kovo 15 d. priėmė nutarimą, kuriuo leido Kauno technologijos universitetui (KTU) įsigyti kontrolinį ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto (ISM) akcijų paketą. skaityti »

Konkurencijos taryba bendradarbiaus ir su Gruzija

Tbilisyje LR konkurencijos tarybos pirmininkas Šarūnas Keserauskas ir Gruzijos konkurencijos agentūros pirmininkas Georgijus Barabadzė pasirašė Bendradarbiavimo memorandumą. Šio memorandumo tikslas – paskatinti bendradarbiavimą konkurencijos politikos kūrimo ir įgyvendinimo srityje. skaityti »

Konkurencijos tarybos prašoma išnagrinėti TEO ir „Omnitel“ sandorį

Lietuvos kabelinių televizijų asociacija (LKTA) kreipėsi į Konkurencijos tarybą prašydama inicijuoti tyrimą dėl planuojamo TEO ir „Omnitel“ sandorio, kuriuo siekiama įsigyti mobiliojo ryšio operatorių. skaityti »