Lietuvoje pradedama prekyba „Nokia Lumia 800“ ir „Nokia Lumia 710“

Lietuvoje pradedama prekyba pirmaisiais „Nokia“ išmaniaisiais telefonais su „Windows Phone“ operacine sistema – „Nokia Lumia 800“ ir „Nokia Lumia 710“. skaityti »

„Samsung“ ir „Apple“ dominuoja išmaniųjų telefonų rinkoje

Pasaulyje išmaniųjų telefonų tiekiama vis daugiau. skaityti »

„Nokia“ ketina parduoti prabangiųjų telefonų padalinį

Korporacija „Nokia“ ruošiasi parduoti savo padalinį „Vertu“ britų kompanijai „Permira“, pranešė britų žiniasklaida. skaityti »

„Nokia Lumia 800“ ir „Nokia Lumia 710“ telefonai Lietuvoje pasirodys gegužės viduryje

Šiandien paaiškėjo pirmųjų „Nokia“ išmaniųjų telefonų su „Windows Phone“ operacine sistema pasirodymo Lietuvoje data – pardavimo vietose „Nokia Lumia 800“ ir „Nokia Lumia 710“ bus galima įsigyti nuo gegužės 15 dienos. skaityti »

„Microsoft“ ir „Nokia“ investuoja 18 mln. eurų į programėlių kūrimą

Per ateinančius trejus metus bendrovės „Microsoft“ ir „Nokia“ kiekviena investuos po 9 mln. eurų į naujai įsteigtą mobiliųjų programėlių plėtros programą Suomijos Aalto universitete. Programa, pavadinta „AppCampus“ vardu, skirta globoti novatoriškų programėlių kūrimą „Windows Phone“ operacinei sistemai bei „Nokia“ palaikomoms platformoms – „Symbian“ ir „Series 40“. skaityti »

„Nokia“ išleido naujų „Windows Phone“ modelių ir išmanųjį telefoną su 41 megapikselio kameros jutikliu

Pasauliniame mobiliųjų technologijų kongrese „Nokia“ pristatė naujų produktų, paslaugų ir bendradarbiavimo planų. skaityti »

Tiesioginis Lietuvos televizijos ir radijo kanalų eteris – „Nokia N9“ išmaniajame telefone

Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija pirmieji Lietuvoje ir vieni pirmųjų pasaulyje žengia į mobiliąją erdvę ir čia pradeda siūlyti realaus laiko TV transliacijas. Parsisiuntus programėlę „LRT Grotuvas“ iš „Nokia Parduotuvės“, LRT kanalus bus galima žiūrėti ir girdėti savo išmaniajame telefone. skaityti »

„Nokia“ Kinijoje pristatė išmanųjį telefoną su TV antena

Pirmą kartą pažvelgę į ką tik pristatyto „Nokia 801T“ modelio nuotraukas, daugelis interneto ekspertų pamanė, jog tai – gerai pagaminto kinietiško „klono“ vaizdas. skaityti »

„Nokia“ vasarį atnaujins operacinę sistemą „Symbian“

Kompanija „Nokia“ atnaujins operacinę sistemą „Symbian“. skaityti »

Sausį JAV rinkoje pasirodys kompanijų „Nokia“ ir „T-Mobile“ išmanusis telefonas „Lumia 710“

Suomių mobiliųjų telefonų gamintoja „Nokia“ ir tinklo operatorius „T-Mobile“ 2012 metų pradžioje ketina pradėti „Windows Phone“ paremtų išmaniųjų telefonų „Lumia 710“ prekybą Jungtinėse Amerikos Valstijose. skaityti »