Europos smulkiojo verslo akto ataskaitoje įvertinti Lietuvos pasiekimai

Lietuva viršijo Europos Sąjungos vidurkį verslumo, atsakingo administravimo, valstybės pagalbos ir viešųjų pirkimų bei aplinkos srityse. skaityti »

„Saulėtekio slėnyje“ – Biotechnologijų verslo inkubatorius

Besibaigiant Inovacijų savaitei, rugsėjo 30 d. Vilniaus universiteto Saulėtekio slėnyje atidarytas Biotechnologijų verslo inkubatorius. skaityti »

Sukurtas didmiesčių gyventojams skirtas elektrinis paspirtukas

Elektrinį paspirtuką buvo galima pamatyti bei išbandyti ir renginių ciklo „Inovacijų savaitė“ verslo ir mokslo pikniko metu, vykusiu šalia Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) centrinių rūmų. skaityti »

Atidaroma ketvirtoji pasaulyje dizaino biblioteka „Design Library“

Kauno technologijos universitete duris atveria vienas iš pasaulinio tinklo „Design Library“ (liet. dizaino biblioteka) padalinių. Tai vos ketvirtoji tokio tipo biblioteka pasaulyje. skaityti »

Vilniuje ir Kaune – galimybė susipažinti su Lietuvoje sukurtais išradimais

Ar įmanoma žmogaus balsą nufotografuoti? O nanopalydovą pakelti viena ranka? Kaip išsispausdinti 3D rašiklį? Apie šias ir daugybę kitų inovacijų galima sužinoti tiesiai iš jų kūrėjų lūpų ir jas išbandyti dviejose „Inovacijų savaitės 2016“ parodose. skaityti »

Pristatytas inovacijų ir technologijų parkas – „Vilnius Smart Park“

Rugsėjo 21 d. sostinės Vismaliukų teritorijoje duris atvėrė bene vienas inovatyviausių technologijų parkų Lietuvoje – „Vilnius Smart Park“. skaityti »

Tarptautinėje konferencijoje Lietuvos ir užsienio ekspertai dalinsis inovatyvaus verslo sėkmės istorijomis

Su kokiais sunkumais susiduria novatoriški verslai ir kaip patobulinti esamą teisinę situaciją – tokie ir panašūs klausimai bus keliami rugsėjo 28 d. aštuntą kartą Ūkio ministerijos organizuojamoje tarptautinėje konferencijoje „Inovacijos: ateitis prasideda šiandien“. skaityti »