LEU vyks forumas „Šiuolaikinio mokytojo ugdymo perspektyvos“

Kovo 23 d. 9 val. Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) aktų salėje (III aukštas, Studentų g. 39, Vilnius) vyks forumas „Šiuolaikinio mokytojo ugdymo perspektyvos“. skaityti »

Skelbiama Europos verslininkystės skatinimo apdovanojimų nacionalinė atranka

Ūkio ministerija iki š. m. gegužės 9 d. kviečia įmones ir organizacijas teikti paraiškas dalyvauti 2016 m. Europos verslininkystės skatinimo apdovanojimų nacionalinėje atrankoje. skaityti »

Bankų skolinimas – didžiausias per pastaruosius septynerius metus

Lietuvoje veikiančių bankų ir užsienio bankų filialų paskolų portfelis padidėjo 3,9 % ir pasiekė 16,3 mlrd. eurų. skaityti »

VU garbės daktaro vardai – už Lietuvos laisvės ir mokslo pažangą

Vasario 11 d. 15 val. Šv. Jonų bažnyčioje bus suteikti Vilniaus universiteto garbės daktaro vardai. Už išskirtinį indėlį į Lietuvos nepriklausomybės įtvirtinimą tarptautinėje erdvėje VU pagerbs Islandijos politiką, ekonomistą ir diplomatą Jóną Baldviną Hannibalssoną. skaityti »

„Adventur“ kviečia atrasti pasaulio ir Lietuvos miestus bei miestelius

Į „Litexpo“ parodų ir kongresų centrą Vilniuje jau ketvirtąjį kartą kviečia tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda „Adventur“. Svarbiausias šių metų parodos akcentas – miestų turizmas. skaityti »

LEU prisijungė prie europinio „U-Multirank“ reitingo

Praėjusią savaitę buvo pateikti galutiniai duomenys apie Lietuvos edukologijos universitetą (LEU) Europos Sąjungos universitetus vertinančio „U-Multirank“ reitingo ekspertams. skaityti »

Verslo stipendijos studentams leidžia patikėti savimi

Gabiems studentams verslo skiriamos stipendijos svarbios ne tik finansiniu požiūriu. Aktyviai su verslininkais bendradarbiaujančių universitetų specialistai sako, kad kur kas svarbiau tokiomis stipendijomis stiprinti studentų motyvaciją ir skatinti juos dar labiau stengtis. skaityti »

Lietuvą pasiekė nauji „Microsoft“ išmanieji telefonai, galintys virsti kompiuteriais

Naujieji „Microsoft“ flagmanai „Lumia 950“ ir „950 XL“, turintys naujausią operacinę sistemą „Windows 10“, jau pasiekė Lietuvą ir prekybos vietose pasirodys šią savaitę. skaityti »

Форум «БанкИТ 2015»: цифровая трансформация и банки будущего

На прошлой неделе в Минске прошел 12-й международный форум банковских информационных технологий «БанкИТ 2015». skaityti »

„Skynet“ klientai kviečiami į spalvingą koncertą

Š. m. lapkričio 25 dieną, 20 val., visus „Skynet“ klientus kviečiame į Menų fabriką „Loftas“, kur vyks tarptautinio muzikos projekto „Mugamas ir Sutartinės: Dialogai“ premjera. Ją organizuoja VšĮ „Ugnis ir kaukė“. skaityti »