Piktinamasi SAM reakcija į mobiliųjų telefonų poveikio organizmui tyrimo rezultatus

Tris mėnesius delsusi, Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) galiausiai pateikė poziciją dėl dar gegužę Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) Tarptautinės vėžio tyrimų agentūros paskelbtų duomenų, kad intensyvus naudojimasis mobiliuoju telefonu gali padidinti smegenų vėžio riziką. skaityti »

„Panasonic“ olimpiadą rodys 3D formatu

Bendrovės „Panasonic“ atstovai drauge su Tarptautiniu olimpiniu komitetu ir Olimpinių žaidynių transliacijų tarnyba paskelbė, kad 2012-ųjų vasaros olimpinės žaidynės bus pirmosios, per televizijos kanalus transliuojamos 3D formatu. skaityti »

Lietuvos kaimus jau pasiekė 80 proc. numatytų plačiajuosčio interneto linijų

Lietuvos kaimiškose vietovėse sėkmingai vyksta plačiajuosčio interneto plėtros darbai. Šiuo metu jau nutiesta apie 80 proc. visų numatytų šviesolaidinių linijų. skaityti »

„Anonymous“ apkaltinta rengianti atakas prieš „Facebook“

Svetainėje „YouTube“ pasirodė klipas, nufilmuotas programišių grupuotės „Anonymous“. skaityti »

Didžiausios socialinių tinklų profilių vagystės

Internetiniai įsilaužėliai kėsinasi ne tik į svarbius asmeninius duomenis, bankų sąskaitas, bet ir į socialinių tinklų anketas. Tiek Lietuvoje, tiek užsienyje ypač žymūs žmonės sulaukia kibernetinių vagišių įsilaužimų. Tad kviečiame susipažindinti su žymiausiais įsilaužimo atvejais. skaityti »

Panaudojus pelenus ir metalą sukurta nauja lengva medžiaga

Niujorko politechnikos instituto darbuotojai sumaišę pelenus ir metalą gavo lengvą, tačiau karščiui atsparią medžiagą, kuri galėtų būti naudojama, pvz., automobilių detalių gamyboje. skaityti »