Banko klientų tapatybė telefonu nuo šiol bus nustatoma patogiau

Nuo kovo 6 dienos į SEB banką trumpaisiais numeriais 1528 (iš užsienio + 370 5 268 2800) ir 19222 paskambinę gyventojai ir įmonių atstovai galės dar patogiau patvirtinti savo tapatybę – t. y. naudodamiesi ir elektroninės bankininkystės slaptažodžių generatoriumi arba slaptažodžių kortele. skaityti »

HTC negamins WP8 telefonų su dideliais ekranais

Taivaniečiai HTC tapo vieni iš pirmųjų, kurie pristatė išmanųjį telefoną 5 colių įstrižainės ekranu, o iš paskos kitais metais paseks ir kiti gamintojai. Vis dėlto dėl „Microsoft“ užmojų gamintojas tos pačios taktikos negali taikyti operacinės sistemos „Windows Phone 8” valdomiems telefonams. skaityti »

LG pritaikė „QuickMemo“ funkciją „Optimus L“ serijos telefonams

„LG Mobile Communications Company" paskelbė, kad visuose „LG Optimus L" serijos telefonuose bus prieinama vaizdo redagavimo funkcija „QuickMemo“ – ja galima naudotis nemokamai, įsidiegus telefonams skirtus atnaujinimus. skaityti »

„Huawei“ pristatys telefoną su „Windows Phone 8“

Mobiliųjų technologijų bendrovė „Huawei“ paskelbė apie naują savo bendradarbiavimo su „Microsoft“ etapą ir planus pristatyti pirmąjį telefoną su „Windows Phone“ operacine sistema. skaityti »

Naujo dizaino telefonas „LG Optimus L7“ – jau kitą savaitę Lietuvoje

Kitą savaitę Lietuvoje bus pristatytas išmanusis telefonas „LG Optimus L7“ (LG P700). skaityti »

Telefonas su paprastu elementu

Grįžtame į mobiliųjų telefonų „akmens amžių“ ar tiesiog ieškome paprastumo? Šį klausimą reikėtų užduoti dizaineriams Rodney Loh ir Thomas Tellier, kurie siūlo visiškai paprastą telefono konceptą. skaityti »

LG kurs trečiąjį „Prada“ vardo telefoną

„LG Electronics“ (LG) tęsia ilgametį bendradarbiavimą su Italijos mados namais „Prada“. LG kuria trečiąjį „Prada“ vardo telefoną, kuris, planuojama, bus pristatytas rinkoje kitų metų pradžioje. skaityti »

Afrikoje klesti telefonų rinka

Šiuo metu Afrikos telefonų rinka auga sparčiausiai ir nedaug atsilieka nuo Azijos regiono. skaityti »

„LG Electronics“ pristato dviejų SIM kortelių telefoną

„LG Electronics“ (LG) pristato dviejų SIM kortelių telefoną „LG S367“, kurį spalio mėnesį bus galima įsigyti Lietuvoje. Plonas, stilingas ir funkcionalus telefonas pritaikytas norintiems darbo ir asmeniniais numeriais naudotis viename telefone. skaityti »

Ateities telefonai supras žmonių kalbą?

„Per artimiausius penkerius metus išmanieji telefonai išmoks suprasti žmogaus balso komandas“, – sakė S. Wozniak. skaityti »