„Nordea“ tyrimas: lietuviai – taupiausi Baltijos šalyse

Lietuvos gyventojai yra taupiausi Baltijos šalyse ir geriausiai pasiruošę finansiniams netikėtumams, rodo banko „Nordea“ Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje atliktas asmeninių finansų, taupymo ir investavimo tyrimas. skaityti »

Naudotojai dažniau ieško informacijos internete, nei bando ją įsiminti

Šiuolaikiniai naudotojai nesivargina išmokti ar įsiminti informaciją, kurią lengvai galima rasti internete arba tarp duomenų, saugomų skaitmeniniame įrenginyje. skaityti »

SEB tyrimas atskleidė, kada gyventojai dažniausiai klydo perskaičiuodami kainas litais į eurus

Likus porai savaičių iki euro įvedimo, SEB banko užsakymu buvo atliktas tyrimas norint išsiaiškinti, kaip Lietuvos gyventojai perskaičiuoja prekių ir paslaugų kainas iš litų į eurus. skaityti »

Euro įvedimą palankiai vertina daugiau nei pusė Lietuvos gyventojų

Lapkričio viduryje atlikta reprezentatyvi visuomenės apklausa atskleidė, kad daugiau nei pusė šalies gyventojų euro įvedimą vertina teigiamai. skaityti »

Tyrimas: lietuviai savo gimtadienio neįsivaizduoja be torto ir dovanų

Pasaulio vaizdavimo sprendimų namams ir verslui lyderės bendrovės „Canon“ užsakymu atliktas tyrimas apie Lietuvos gyventojų pasirengimą gimtadienio šventei. skaityti »

Kasmet mažėja neįgaliųjų studentų Lietuvos aukštosiose mokyklose

Lietuvos aukštosios mokyklos dar vis per menkai pasirengusios priimti norinčius studijuoti neįgaliuosius. Neįgaliųjų studentų skaičius jose kasmet mažėja. skaityti »

TNS LT: lietuviai pirmenybę teikia nešiojamiesiems kompiuteriams

Tiriant vartotojų mobiliųjų įrenginių pasirinkimą tam tikroms funkcijoms atlikti, paaiškėjo, kad pasaulyje išmanusis telefonas jau nurungė nešiojamąjį kompiuterį. skaityti »

Kas trečias gyventojas – „perkrautas“ technologijomis

Mokslinis tyrimas rodo, kad trečdalis žmonių jaučiasi „perkrauti“ technologijomis. skaityti »

Pradėtas „Google“ veiklos tyrimas

JAV Federalinė prekybos komisija nori išsiaiškinti, ar „Google“ interneto rinkoje nevaržo savo konkurentų interesų. skaityti »

Internetas žmogų veikia lyg alkoholis?

Žmonės, kurie daug laiko praleidžia naršydami internete, patiria tokio paties pobūdžio apsvaigimą, kaip gerdami alkoholį. skaityti »