„Apple“ vadovas Timas Kukas laužo Styvo Džobso tradicijas

Timas Kukas pagarbiai žiūri į Styvo Džobso palikimą, tačiau priimdamas sprendimus pasikliauja tik savo žiniomis ir patirtimi. Jis daro kompaniją atviresnę ir stengiasi pernelyg nesiskirti nuo paprastų darbuotojų. skaityti »

10 žmonių, pakeitusių technologijų pasaulį

Pristatome 10 novatorių, kurių sukurtos technologijos pakeitė pasaulį. skaityti »

Timas Kukas pirmą kartą IT konferencijoje pasirodys kaip „Apple“ vadovas

Timas Kukas, praėjusių metų rugpjūtį pakeitęs „Apple“ generalinį direktorių Styvą Džobsą, šių metų gegužės 29 d. pirmą kartą pasirodys IT konferencijoje, praneša „All Things Digital“. skaityti »

S. Džobso gimtadieniui – naujas „iPad‘as“

Kompanija „Apple“ galvoja susieti trečiosios kartos planšetinio kompiuterio „iPad“ pasirodymą su neseniai mirusio bendrovės įkūrėjo Styvo Džobso (Steve Jobs) gimtadieniu, kuris minimas vasario 24 dieną. skaityti »

„Google“ paskelbė populiariausias 2011 m. paieškos frazes

Kiekvienais metais kompanija „Google“ skelbia populiariausias užklausas, kurias vartotojai vedė į jų paieškos sistemą. Naujausias dešimtukas atskleidė, jog 2011–aisiais net trys užklausos buvo susijusios su „Apple“: miręs „Apple“ įkūrėjas Styvas Džobsas, „iPhone 5“ ir „iPad 2“. skaityti »

Styvo Džobso (Steve Jobs) biografiją bus galima skaityti ir lietuviškai

Šią savaitę pasaulio parduotuvių lentynas pasiekusi kompanijos „Apple“ įkūrėjo Styvo Džobso (Steve Jobs) biografija bus išleista ir lietuvių kalba, tačiau lietuviškai knygą bus galima perskaityti tik kitais metais. skaityti »

Knyga apie S. Džobsą (S. Jobs) pasirodys mėnesiu anksčiau

Knygos „Steve Jobs“ leidėjai nusprendė paankstinti jos pasirodymo datą. skaityti »

Nusikaltėliai bando pasipelnyti iš S. Džobso (S. Jobs) mirties

Vieno iš „Apple“ kompanijos įkūrėjo Styvo Džobso (Steve Jobs) mirtimi (apie ją pranešta spalio 6-ąją) suskubo pasinaudoti sukčiai. skaityti »

Knygos apie S. Džobsą (S. Jobs) paklausa išaugo 41 tūkst. proc.

Interneto parduotuvėje „Amazon“ ženkliai išaugo knygų apie Styvą Džobsą (Steve Jobs) užsakymų skaičius. skaityti »

S. Džobso (S. Jobs) mirtis – pagrindinė „Twitter“ tema

Naujiena apie vieno iš „Apple“ įkūrėjo Styvo Džobso (Steve Jobs) mirtį iš karto tapo viena populiariausių aptariamų temų „Twitter“ tinkle. skaityti »