Dėmesio: plinta apgaulingos SMS žinutės

Lietuvos Respublikos ryšių reguliavimo tarnyba informuoja, kad šiuo metu Lietuvoje plinta SMS pranešimai, kuriais piktavaliai siekia išgauti prisijungimo prie el. bankininkystės duomenis. skaityti »

SMS

Apie neatšaukiamą lito ir euro kursą Lietuvos gyventojai bus informuoti tiesiogiai

Liepos 23 d., Europos Sąjungos (ES) Tarybai priėmus galutinį sprendimą dėl euro įvedimo Lietuvoje, šalies gyventojai apie nustatytą neatšaukiamą lito ir euro kursą bus informuoti tiesiogiai – trumpąja žinute (SMS). skaityti »

SMS

„Kaspersky Lab“ aptiko SMS „Trojos“ virusą 66 pasaulio šalių

Pastaruoju metu mes stebime, kaip SMS „Trojos“ virusai plečia savo geografiją. Šiuo metu tarp „Kaspersky Lab“ dažniausiai aptinkamų mobiliųjų kenkėjiškų programų pirmąją vietą užima „Trojos“ virusas, gebantis siųsti SMS premium numeriais į 14 skirtingų pasaulio šalių. skaityti »

SMS

Atnaujinta programėlė „Hangouts“ palaiko SMS/MMS

„Google“ atnaujino „Hangouts“ programėlę, skirtą „Android“ įrenginiams. „Hangouts“ dabar palaiko SMS ir MMS, o tai reiškia, kad galima siųsti žinutes pasitelkus „Hangouts“ ir jos atsiras tarp programos pokalbių. skaityti »

SMS

Susirašinėjimo aplikacijos tapo populiaresnėmis už trumpąsias SMS žinutes

Susirašinėjimo aplikacijos, tokios kaip „WhatsApp“ ar „iMessage“, 2012–aisias metais tapo populiaresnė už įprastas trumpąsias SMS žinutes, pranešama remiantis kompanijos „Informa“ atliktu tyrimu. skaityti »

SMS

„Vikipedija“ pradės siuntinėti nemokamas SMS žinutes

Netrukus didžiausios pasaulyje internetinės enciklopedijos „Vikipedija“ kūrėjai ketina realizuoti naują nemokamų SMS žinučių siuntimo funkciją. skaityti »

SMS

„Facebook“ vilioja SMS mėgėjus

„Facebook“ kūrėjai imasi naujos taktikos – vilioja į savo tinklą SMS mėgėjus. Tai padaryti jiems padeda patobulinta „Messenger“ programėlė. skaityti »

SMS

Socialiniai tinklai išstumia SMS

Norvegai vis dažniau griebiasi mobiliojo telefono naršydami internetą, tačiau vis rečiau naudojasi tradicinėmis mobiliojo ryšio paslaugomis. Kam kalbėtis, jeigu yra „Twitter“? skaityti »

SMS