„Alienware“ planuoja žengti į išmaniųjų telefonų ir planšečių rinką

Kompiuterių gamintojai nuolat ieško naujų nišų, kompensuojančių mažėjančią jų produkcijos paklausą. skaityti »

LG pardavė daugiau nei 10 mln. išmaniųjų telefonų su LTE technologija

„LG Electronics“ (LG) praneša pardavusi daugiau nei 10 mln. išmaniųjų 4G ryšio telefonų visame pasaulyje. skaityti »

Kinijoje daugiau aktyvių išmaniųjų įrenginių nei JAV

Kinija pralenkė Jungtines Amerikos Valstijas ir tapo didžiausia išmaniųjų telefonų rinka pasaulyje, skelbia „Flurry Analytics“. skaityti »

„Apple“ ir „Android“ sudaro 92 proc. išmaniųjų telefonų rinkos

Kompanija „Apple“ ir mobilioji platforma „Android“ toliau dominuoja rinkoje, kartu sudarydamos net 92 proc. visų metinių išmaniųjų telefonų pardavimo apimčių, skelbia portalas „Mashable.com“. skaityti »

„Blackberry“ vartotojams – nemokami pokalbiai

„Blackberry“ vienas paskutinių pasiūlė nemokamų pokalbių per bevielį interneto ryšį. Telefonų gamintojai taikomojoje programoje „Blackberry Messenger“ (BBM) įdiegė papildomą funkciją, kuri leidžia „Blackberry“ telefonų vartotojams tarpusavyje kalbėtis nemokamai. skaityti »

Olimpinių žaidynių eigą bus galima stebėti išmaniojo telefono ekrane

Prasidėjus Londono 2012 m. vasaros olimpinėms žaidynėms, „Samsung“ pristato specialų programėlių rinkinį. Parsisiuntę šias programėles, jų naudotojai ne tik gaus naujausią informaciją apie olimpiadą ir šalies sportininkų pasiekimus, bet ir turės galimybę laimėti vieną iš 30–ies „Samsung Galaxy S III“ išmaniųjų telefonų. skaityti »

41 proc. išmaniųjų telefonų savininkų tik skambina ir rašo žinutes

60 proc. išmaniųjų telefonų savininkų Lietuvoje savo įrenginiuose neturi mobiliojo interneto paslaugos. skaityti »

Mobiliesiems mokėjimams – žalia šviesa?

Dauguma interneto naudotojų ir ekspertų teigia, jog grynieji pinigai ir mokėjimo kortelės ateityje taps atgyvena, mat jau šiandien visuomenė vis dažniau renkasi mobiliuosius mokėjimus. skaityti »

Velykinės programėlės

Per Velykas vieni margina ir ridena tikrus kiaušinius, kiti – elektroninius. Interneto erdvėje gausu mokamų ir nemokamų programėlių išmaniesiems telefonams. skaityti »

Bankas „Nordea“ Jūsų kišenėje

Nuo šiol „Nordea“ klientai galės atlikti pavedimus ir pasinaudoti kitomis banko paslaugomis išmaniaisiais telefonais. Parsisiuntę ir įsidiegę programėlę savo telefone, klientai galės iš bet kurios vietos paprastai ir saugiai pasitikrinti sąskaitos likutį, peržiūrėti atliktas operacijas bei atlikti vietinį ar tarptautinį pavedimus. Taip pat vienu paspaudimu susisiekti su banku per „Skype“ ar įprastu telefono ryšiu. Bankas „Nordea“ dabar bus visur, kur tik klientams jo beprireiktų. skaityti »