RIM atideda naujos kartos išmaniųjų telefonų išleidimą

Kompanijos RIM vykdomasis direktorius Mike’as Lazaridis pareiškė, kad bendrovė priversta atidėti operacinės sistemos „BlackBerry 10“ valdomų „smartfonų“ išleidimą. skaityti »

„Android“ užima daugiau nei pusę išmaniųjų telefonų rinkos

Kompanijos „Gartner“ atliktas tyrimas rodo, kad trečiąjį ketvirtį pasaulyje buvo parduota apie 60,5 milijono išmaniųjų telefonų su įdiegta operacine sistema „Android“, kuri jau užima 52,3 proc. rinkos. skaityti »

Lietuviai išmaniuosius telefonus dažniau naudoja praktiškoms paslaugoms, skandinavai – pramogoms

Jeigu Lietuvoje, Švedijoje ir Suomijoje sutikto žmogaus paklaustumėte, kam jis naudoja išmanųjį telefoną, labiausiai tikėtina, kad lietuvis atsakytų, jog telefone skaito el. paštą, švedas – bendrauja soc. tinkluose arba žaidžia, o suomis – tikrina savo dienotvarkę ir klausosi muzikos tuo pačiu metu. skaityti »

Išmanieji telefonai padės atlikti psichologinius tyrimus

Ko gero sunku įsivaizduoti gyvenimą be mobiliojo telefono, o juolab be išmaniojo. Taigi visai nenuostabu, jog rinkos ekspertai prognozuoja, kad išmaniųjų telefonų vartotojų skaičius visame pasaulyje iki 2013 m. turėtų viršyti vieną milijardą. Tačiau šis patogus prietaisas gali ne tik atlikti mums įprastas funkcijas, bet ir padėti mokslininkams. skaityti »

„Samsung“ pristato naujus „Wave“ išmaniųjų telefonų modelius

„Samsung Electronics Co. Ltd.“ pristato tris naujus „Wave“ serijos telefonus: prabangųjį „Wave 3“ su 10,2 cm (4 colių) įstrižainės ekranu; galingomis bendravimo funkcijomis aprūpintą „Wave M“ ir išmaniojo pasaulio naujokams skirtą „Wave Y“. skaityti »

„Samsung“ pristato naujus „Galaxy“ serijos išmaniuosius telefonus ir naują pavadinimų strategiją

„Samsung Electronics“ pristato naują „Galaxy“ serijos išmaniųjų telefonų pavadinimų strategiją ir keturis naujus „Galaxy“ serijos modelius: „Galaxy W“, „Galaxy M Pro“, „Galaxy Y“ ir „Galaxy Y Pro“. skaityti »

„Nokia“ išmaniųjų telefonų turėtojai jau gali atsisiųsti „Symbian Anna“ atnaujinimą

Nuo šiandien Lietuvos naujų išmaniųjų „Nokia“ telefonų naudotojai gali atsisiųsti „Symbian“ operacinės sistemos atnaujinimą „Symbian Anna“. skaityti »

P. Korėjos mokyklose diegiama skaitmeninų vadovėlių sistema

Pietų Korėja žengia dar vieną žingsnį moderniųjų technologijų link. skaityti »

KTU pirmasis iš Lietuvos aukštųjų mokyklų įdiegė programėlę išmaniesiems telefonams

Kauno technologijos universitetas (KTU) pirmasis iš Lietuvos aukštųjų mokyklų sukūrė ir įdiegė programėlę „Ką studijuoti“, skirtą išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. skaityti »

Ūkio banko programa išmaniesiems telefonams pasipildė valiutų kainų informacija

Ūkio bankas, pirmasis Lietuvoje pristatęs specialią programą išmaniesiems telefonams su „iOS“ („iPhone“) ir „Android“ operacinėmis sistemomis, išplėtė ją valiutų pirkimo ir pardavimo kainų informacija bei skaičiuokle. skaityti »