„Penkių kontinentų“ būstinėje svečiavosi Baltarusijos ambasados delegacija

Š. m. balandžio 17 dieną įmonių grupės „Penki kontinentai“ būstinėje Vilniuje svečiavosi Baltarusijos ambasados delegacija, vadovaujama Baltarusijos Respublikos nepaprastojo ir įgaliotojo ambasadoriaus Lietuvoje Aleksandro Korolio. skaityti »

Intelektinių sistemų proveržis keičia žmonių įpročius ir darbo aplinką

Bankinių ir IT technologijų sprendimų įmonių grupės „Penki kontinentai“ vadovas Idrakas Dadašovas prognozuoja: daugelyje skaitmeninių inovacijų sričių Lietuva nuo pasaulio neatsiliks, tačiau kartu turės priimti nemenkus iššūkius. skaityti »

Kompetencija ir ryžtas – svarbiausi lyderio bruožai

20 metų sėkmingai veikiančios įmonių grupės „Penki kontinentai“ produkcija šiandien prekiaujama daugiau nei 65 šalyse, įmonė turi antrinių įmonių devyniose valstybėse. Su įmonių grupės valdybos pirmininku Idraku Dadašovu kalbamės apie tai, kokie yra svarbiausi sėkmingai veikiančios kompanijos vadovo bruožai. skaityti »

Kultūros ir verslo bendradarbiavimas atveria naujų galimybių

Vasario 6 dieną Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos generalinis direktorius prof. dr. Renaldas Gudauskas, Lituanikos skyriaus vedėja Jolanta Budriūnienė ir Ryšių su visuomene skyriaus vadovas Justas Jaskonis dalyvavo susitikime su įmonių grupės „Penki kontinentai“ valdybos pirmininku Idraku Dadašovu skaityti »

Visos prognozės pildosi…

Dabartiniais laikais prognozavimas neturint duomenų nieko vertas. Tik tuomet, kai turi nuolat realiuoju laiku kaupiamą informaciją, kai ją struktūrizuoji ir analizuoji, gali priimti svarbius sprendimus, susidaryti nuomonę ir prognozuoti. skaityti »

Lietuvos ir Kazachstano diplomatiniams santykiams – 20 metų

Birželio 15 dieną minėta Lietuvos Respublikos (LR) ir Kazachstano Respublikos diplomatinių santykių pradžios 20 metų sukaktis. skaityti »

Nuo interaktyviosios iki asmeninės televizijos...

IPTV (angl. Internet Protocol Television) rinkos lyderiai iš viso pasaulio Vilniuje diskutuoja apie IP televiziją ir jos tendencijas. Konferenciją ir simpoziumą, vykstančius kovo 6–9 dienomis mūsų šalyje, organizuoja tarptautinė organizacija „Open IPTV Forum“ ir kompanija „Penki kontinentai“. Ta proga apie IPTV rinką ir jos perspektyvas kalbamės su įmonių grupės „Penki kontinentai“ valdybos pirmininku Idraku Dadašovu skaityti »

Verta daryti tik tai, kas laikoma neįmanoma

Bangomis besiritanti ekonominė krizė padarė įtaką ir informacinių technologijų (IT) sričiai. Tačiau šiandien aiškėja, kad šioje srityje įmanoma ne tik išgyventi, bet ir diegti naujoves bei skatinti investicijas. Apie tokias tendencijas kalbamės su įmonių grupės „Penki kontinentai“ valdybos pirmininku Idraku Dadašovu. skaityti »

Įmonėje „Penki kontinentai“ svečiavosi „Wincor Nixdorf“ atstovai

Vilniuje įsikūrusį centrinį įmonių grupės „Penki kontinentai“ biurą aplankė Vokietijos kompanijos „Wincor Nixdorf“ – ilgametės Lietuvos bendrovės partnerės – delegacija. skaityti »

Londone vyks kasmetė konferencija „ATM Security 2011“

Š. m. spalio 18–19 dienomis Londone, „Victoria Park Plaza“ viešbutyje, vyks tarptautinė konferencija „ATM Security 2011“, kurią organizuoja Bankomatų pramonės asociacija (angl. ATM Industry Association, ATMIA) kartu su mažmeninės bankininkystės rinkos tyrimų ir konsultacijų bendrove RBR (angl. Retail Banking Research). skaityti »