Savaitės pjūvis (2008 11 14)

Publikuota: 2008 m. lapkričio 17 d. pirmadienis • • • Peržiūrėta: 73

Nemažą visuomenės susidomėjimą sukėlė valdančiosios koalicijos ketinimai radikaliai reformuoti mokesčių sistemą. Kokį poveikį šie pakeitimai turės žmonėms, verslui ir valstybei? Apie tai pokalbis su „Penkių kontinentų“ atstovu Martynu Žilioniu.
Ne paslaptis, kad apie siautėjančią krizę žmonės žino nedaug, dažniausiai tenkinasi gandais, nuogirdomis, nuojautomis ir tuo, ką pasako oficialūs asmenys, politikai, bankų vadovai, ekspertai. Todėl problema išlieka: ar sakyti tiesą krizės sąlygomis? Šia tema kalbėjomės su Lietuvos psichologų sąjungos prezidentu Robertu Povilaičiu.
Ir vėl Lietuva liko vieniša... Tokiai skeptikų išvadai galima pritarti: mūsų šalis vienintelė iš 27 Europos Sąjungos valstybių balsavo prieš atnaujinamas Bendrijos ir Rusijos derybas dėl Partnerystės ir bendradarbiavimo sutarties, kuri baigėsi dar praėjusių metų gruodį. Mūsų komentare – politikos apžvalgininko ir laidos autoriaus Česlovo Iškausko pastabos.

komentuoti


Captcha

komentarai

IP: 46.229.168.138
2019-05-06 02:45 (!)

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija:

Penki TV  Savaitės pjūvis

Tai savaitinė apžvalginė laida, kurios kūrėjai drauge su pašnekovais aptaria Lietuvos politikos aktualijas, komentuoja įvykius užsienyje bei padeda nepaklysti svarbiausių naujienų sūkuryje.
Laidos vedėjas Česlovas Iškauskas.