Šiuolaikiškame pastate – modernios „Skynet“ paslaugos

Publikuota: 2006 m. gruodžio 21 d. ketvirtadienis • • • Peržiūrėta: 32

Pradėtas tiekti 1998 m., vienas moderniausių pasaulyje šviesolaidinis „Skynet“ interneto tinklas jau apraizgė daugumą sostinės „miegamųjų“ rajonų, o dabar žengia į miesto centrą. Čia visomis jo teikiamomis galimybėmis pirmieji galės džiaugtis tie, kas įsikurs „Vilniaus vartuose“: unikaliame pastatų komplekse, kur po vienu stogu žmonės galės dirbti, gyventi ir linksmintis...
Pvz., jei žmona norės paskambinti vyrui į darbą, pasinaudojusi „Skynet“ interneto telefonija ji galės tai padaryti nemokamai, o jei vyras norėtų vakare padirbėti namuose, jis galės prisijungti prie savo darbo kompiuterio ir nevaržomai parsisiųsti iš jo didelį informacijos kiekį... Būdamas darbe, per namie įrengtą vaizdo kamerą jis galės stebėti, ką veikia vaikai ar auklė ir pan.
„Penkių kontinentų“ specialistai įstaigoms, parduotuvėms, restoranams, įsikursiantiems „Vilniaus vartuose“, taip pat siūlo visą paslaugų kompleksą: ne tik spartų internetą (duomenų perdavimo greitis Lietuvoje 2 Gb/s, užsienyje – 320 Mb/s), bet ir pigius pokalbius internetu, POS terminalą mokėti kortelėmis, mokėjimo ir lojalumo korteles, naujos kartos skaitmeninę IP TV „Penki TV“, analogų Lietuvoje neturinčias specialistų konsultacijas realiuoju laiku ir kt.
Tokias kompleksines paslaugas įmonių grupė „Penki kontinentai“ jau sukūrė prekybos centre „Europa“, kai kuriuose kituose sostinės pastatuose.

komentuoti


Captcha

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: