Strateginė 15-ąjį gimtadienį atšventusio Šiaulių banko veiklos kryptis nesikeičia

Publikuota: 2007 m. vasario 4 d. sekmadienis • • • Peržiūrėta: 22

Šiaulių bankui, kuris, plėtodamas klientams teikiamas kvalifikuotas, kompleksines finansines paslaugas, š. m. sausio pradžioje pradėjo diegti šiuolaikiškų lustinių „Wincor Nixdorf“ bankomatų tinklą, vasario 4 d. sukako 15 metų.
Plėtodami strateginę veiklos kryptį – smulkiojo ir vidutinio verslo skatinimą – šiauliečiai aktyviai bendradarbiauja su Europos rekonstrukcijos ir plėtros banku (ERPB), kuris yra ir didžiausias Šiaulių banko akcininkas, taip pat su Pasaulio banku, Centrine projektų valdymo agentūra, Lietuvos aplinkos apsaugos investicijų fondu ir kitomis organizacijomis.
1992 m. įkurtas bankas šiandien yra vienas didžiausių lietuviško kapitalo bankų šalyje: per 70 proc. jo įstatinio kapitalo priklauso Lietuvos rezidentams, įmonėms bei privatiems asmenims. Ypač sėkmingi bankui buvo 2006 m.: preliminarus neaudituotas grynasis pelnas, palyginti su 2005 m., išaugo beveik 70 proc. ir dabar siekia daugiau kaip 13,5 mln. Lt. 300 mln. Lt padidėjo ir banko turtas, kuris artėja prie 1,5 mlrd. Lt. Tikimasi, kad šiais metais jis išaugs dar daugiau negu ketvirtadaliu.

komentuoti


Captcha

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: