UAB „Penki kontinentai“ pristato programinę įrangą „PDS“

Publikuota: 2001 m. gruodžio 17 d. pirmadienis • • • Peržiūrėta: 16

„PDS“ - produktai, dokumentai, priežiūra (products, documents, service).
Tai informacijos apdorojimo sistema, skirta užsakymų, pardavimų ir garantinių aptarnavimų informacijai kaupti ir analizuoti internetu. Sistema yra lengvai valdomas verslo organizavimo įrankis, leidžiantis sutaupyti laiko ir išteklių. Programa sudaryta iš kelių posistemių.
„PDS“ sistema išsiskiria plačiomis naudojimo galimybėmis. Ji gali veikti globaliai - nėra vietos ir laiko apribojimų. „PDS“ gali apdoroti neribotą informacijos kiekį. Ji gali būti pritaikoma bet kokio tipo bendrovėse, kurios užsiima komercine veikla ir vykdo grieždą bendrą dokumentacijos kontrolę.
Produktų tipas nėra apibrėžtas.
„PDS“ tikslai - sumažinti komercinių dokumentų tvarkymo, prekių užsakymo ir pardavimo laiko sąnaudas, generuoti įmonės poreikius atitinkančias ataskaitas. Taip pat suteikiama galimybė greitai apskaičiuoti atskirų produktų kainas.
Taip „PDS“ sistema minimaliai sumažina laiką, skirtą komerciniams dokumentams tvarkyti, prekėms užsakyti ir parduoti.
„PDS“ generuojamos ataskaitos atitinka kelių lygių informacijos pateikimą pagal poreikius, pavyzdžiui, bendra ataskaita bendrovės direktoriams, pirktų ir parduotų prekių finansiniai dokumentai buhalteriams, realiai esančios sandėlyje prekės platintojams ir t.t.
Daugiau apie tai - www.5ci.lt.

komentuoti


Captcha

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: