UAB „Penki kontinentai“ pristato sistemą „Bil Manager“

Publikuota: 2001 m. spalio 20 d. šeštadienis • • • Peržiūrėta: 16

UAB „Penki kontinentai“ pristato naują klientų valdymo ir sąskaitų pateikimo sistemą, teikiamų paslaugų ir piniginių įplaukų analizei atlikti. Tai „Bil Manager“.
Ši sistema skirta įmonėms, teikiančioms paslaugas ar prekes pastoviems vartotojams, kurios yra apmokamos pagal reguliariai pateikiamas individualias sąskaitas.
Šis UAB „Penki kontinentai“ sukurtas produktas jau naudojamas „Skynet“ tinklo vartotojų apskaitai bei „Penkių kontinentų“ interneto centro veiklos apskaitai.
Bendrovė, įdiegusi „Bil Manager“ sistemą, realiai taupo įmonės kaštus, kadangi nebereikia spausdinti sąskaitų ir jų pastoviai siuntinėti.
Sistemos administratorių darbo nevaržo laiko ir vietos apribojimai. Atsakingas įmonės darbuotojas, administratorius ar buhalteris, bet kur ir bet kada gali matyti savo klientų apmokėtas ir neapmokėtas sąskaitas.
Sistema suteikia galimybę vienam administratoriui lengvai valdyti ir analizuoti duomenis apie šimtus įmonės klientų. Labai svarbu, kad sistema yra patogi klientui - įgalina patogiu laiku patikrinti savo balansą, atlikti apmokėjimo operacijas. Taip sutaupomas vartotojo laikas, nereikia eiti į banką.
Sistema veikia trijomis kalbomis. „Bil Manager“ sudaryta iš dviejų dalių:
Pirmoji - administracinė dalis skirta visų duomenų kaupimui, apdorojimui ir saugojimui, taip pat ataskaitų ruošimui. Naudodamas šią sistemą, paslaugų teikėjas gali sekti ir analizuoti: piniginių įplaukų už suteiktas paslaugas statistiką, jų dinamiką, ataskaitų ir mokėjimų statistiką, klientų skaičiaus dinamiką, jų teritorinę sklaidą, struktūrą, kliento einamojo balanso duomenis, investicijas į techninę įrangą, jų paskirstymą ir atsipirkimą bei kitus duomenis.
Antroji - klieto dalis, skirta individualiam vartotojui, jo duomenų įvedimui ir kaupimui, suteikianti jam priėjimą prie savo asmeninių paslaugų naudojimo duomenų. Per internetinį sistemos modulį klientas internete gali:
sekti savo paslaugų naudojimo statistiką, peržiūrėti užsakytas paslaugas, keisti savo pagrindinius duomenis ir slaptažodžius, stebėti einamąjį balansą, atspindintį visus mokėjimus, taip pat susimokėti už paslaugas internetu bankine kortele.
Daugiau informacijos apie šį produktą Jums suteiks bendrovės specialistai.

komentuoti


Captcha

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: