BS/2 dalyvaus 12-ajame tarptautiniame PLUS-forume Maskvoje

Publikuota: 2021 m. balandžio 16 d. penktadienis


Balandžio 26-27 dienomis BS/2 rengiasi dalyvauti Maskvoje vyksiančiame 12-ajame tarptautiniame PLUS-forume „Bankinė savitarna, mažmeninė prekyba ir grynųjų pinigų judėjimas 2021“.

Forumas skirtas aptarti grynųjų pinigų judėjimo, bankininkystės ir atsiskaitymo pramonės būklei bei plėtros perspektyvoms Rusijoje, Eurazijos ekonomikos sąjungos ir kitose šalyse.

PLUS-forumas yra didžiausias ir vienas iš autoritetingiausių Rusijos ir NVS šalių finansinio sektoriaus renginių. Tikimasi, kad šiemet jį aplankys daugiau nei 1 500 svečių: bankinio sektoriaus įmonių, mokėjimo sistemų, valstybinisų įstaigų, ryšio operatorių, sprendimų tiekėjų atstovų, šios pramonės ekspertų iš įvairių šalių.

BS/2 forume dalyvaus kartu su savo partnere ‒ Rusijos prekybos ir paslaugų įmone  „ATM Alliance“, kuri prekiauja bankine bei kasų sistemų įranga ir teikia kompleksines šios įrangos priežiūros paslaugas.

Bendrame su šia partnere stende BS/2 pristatys inovatyvius sprendimus, skirtus bankinės savitarnos plėtrai: vaizdo stebėsenos ir sukčiavimo prevencijos sistemą „ATMeye.iQ“, grynųjų pinigų judėjimo valdymo sistemą „Cash Management.iQ“, valiutos keitimo bankomatuose sistemą „FCX.iQ“, automatizuotą mokėjimų valdymo sistemą „Payments.iQ“, mokėjimo kortelių skaitytuvų tinklo valdymo bei mokėjimo operacijų pristatymo sistemą „TransLink.iQ“ ir bankiniam sektoriui skirtą biometrijos sprendimą „Face Recognition“.

Be to, BS/2 generalinio direktoriaus pavaduotojas strateginių krypčių plėtrai Kirill Ovsiannikov ir „ATM Alliance“ Pardavimo departamento direktorius Ilja Galiullin forume kartu skaitys pranešimą „Grynųjų pinigų judėjimo valdymo optimizavimo aspektai: teorija ir praktika“. Jie pasidalins patirtimi apie tai, ko bankai tikisi iš savo paslaugų partnerių, kaip optimizuoti grynųjų pinigų judėjimo procesus bankinės infrastruktūros viduje ir kaip padėti bankams sutaupyti, taikant programinį sprendimą „Cash Management.iQ“.

„Pastaraisiais metais viena iš aktualiausių temų yra galimybė sumažinti bankinės savitarnos infrastruktūros išlaikymo sąnaudas. Optimizuojant grynųjų pinigų judėjimą, ši užduotis skyla į keletą sudedamųjų dalių. Viena iš jų ‒ grynųjų pinigų poreikio prognozavimas ir jų paskirstymo planavimas.

O Rusijos rinkoje grynųjų pinigų tvarkymo išlaidų optimizavimas ir bankinių paslaugų prieinamumo per savitarnos įrenginius užtikrinimas ‒ pačios svarbiausios užduotys. Skirtinga PLUS-forumo dalyvių patirtis, be abejonės, bus tikrai įdomi mūsų įmonei“, ‒ teigia Kirill Ovsiannikov.


Šaltinis: Penki kontinentai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha
 

komentarai