Nauja partnerystė: „ASHBURN International“ ir SUNMI

Publikuota: 2021 m. rugpjūčio 17 d. antradienis

„Penkių kontinentų“ įmonės grupė „ASHBURN International“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį su pasaulyje sparčiai populiarėjančia  techninės įrangos gamintoja SUNMI.  Tai tarptautinė įmonė, kurianti šiuolaikiškus kokybiškus atsiskaitymo įrenginius, veikiančius „Android“ platformos pagrindu.

Pasaulyje vis labiau populiarėja atsiskaitymo įrenginiai su „Android“ operacine sistema. Jie gali atlikti kelių prietaisų funkcijas, į juos gali būti diegiamos įvairios „Android“ programėlės (pvz., parduotuvių lojalumo, pirkėjų statistikos, personalo valdymo ir kt.).

Dirbdama tarptautiniu mastu ir matydama nuolat augantį modernaus dizaino ir plačiai išvystytų techninių galimybių „Android“ mokėjimo kortelių skaitytuvų poreikį, „ASHBURN International“ ieškojo naujų galimybių ir partnerių. Patogus ir modernus dizainas, puiki įrenginių kokybė, platus jų pasirinkimas, gerai išvystyti platinimo kanalai ‒ visa tai lėmė SUNMI kaip patikimo partnerio pasirinkimą.

„Šiuo metu dirbame su keliais SUNMI „Android“ atsiskaitymo įrenginių  modeliais ir matome didžiulį šių produktų potencialą. Tai labai aukštos kokybės gaminiai, kuriems buvo sukurta mūsų aplikacija. Pritaikę šiems terminalams visą „TransLink.iQ“ ekosistemą, prognozuojame puikias ateities perspektyvas“, ‒ teigia  „ASHBURN International“ Verslo vystymo departamento vadovas Kristijonas Dunauskas.

SUNMI  įkurta 2013 m. Kinijoje ir yra viena iš milžiniškos tarptautinės kompanijos „Xiaomi“ antrinių bendrovių. Įmonė taiko daiktų interneto (IoT)  technologijas  ir siekia sujungti jas su skaitmeniniais programinės įrangos sprendimais verslui.  Kol kas „ASHBURN International“ siūlo savo klientams  „SUNMI P2“, „SUNMI P2 Pro“, „SUNMI Lite“ mokėjimo kortelių skaitytuvus. SUNMI prekių krepšelį sudaro ir kiti atsiskaitymo įrenginiai, taip pat  kasos aparatai, savitarnos kioskai, skeneriai ir kt., tad tikimasi, kad ši bendrystė atvers dar platesnių galimybių verslo plėtrai ir ateityje.

Šaltinis:
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha