Įmonių grupės „Penki kontinentai“ strateginės sesija: keitimasis patirtimi ir plėtros planai

Publikuota: 2024 m. vasario 9 d. penktadienis

2024 m. sausio 22-26 dienomis Vilniuje  vyko kasmetinė įmonių grupės „Penki kontinentai“ strateginė sesija. Joje dalyvavo ne tik pagrindinio, Lietuvoje įsikūrusio biuro įmonės UAB „Penkių kontinentų bankinės technologijos (BS/2), „ASHBURN International“, UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, bet ir BS/2 antrinių įmonių vadovai bei specialistai iš Latvijos, Estijos, Sakartvelo, Azerbaidžano, Kazachstano, Kirgizijos ir Uzbekistano.

Sesijos metu vyko pristatymai, seminarai ir diskusijos profesinėmis temomis. Buvo pristatyta daugiau nei 20 pranešimų apie įvairius įmonių grupės veiklos aspektus.

Organizatoriai daug dėmesio skyrė temoms, susijusioms su grupės specialistų kuriama programine įranga, skirta bankiniam sektoriui. Renginio metu vyko ir specialūs praktiniai seminarai techninės srities specialistams. Jų dalyviai gavo sertifikatus.

Konferencijoje Vilniuje dalyvavo daugiau nei 80 įmonių grupės darbuotojų. Dar apie 250 žmonių kasdien jungėsi prie jos tiesioginės vaizdo transliacijos.

„Šiais metais į strateginę sesiją susirinko net tik vadovai, bet ir specialistai, įnešę savo indėlį į grupės plėtrą. Jie pasidalijo vertinga savo patirtimi. Džiaugiuosi, kad diskusijos vyko laisvu formatu, kiekvienas galėjo išreikšti savo nuomonę apie projektus, procesus, teikti rekomendacijas. Noriu padėkoti renginio pranešėjams, nes visi pranešimai buvo labai įdomūs“, - dėkojo dalyviams „Penki kontinentai“ įmonių grupės valdybos pirmininkas Idrakas Dadašovas.

„Tai savotiška savidiagnostika. Aktyvių diskusijų metu sužinojome, kuo gyvena mūsų antrinės įmonės, ko siekia, kaip mato save ateityje. Kolegos susibūrė į kelias grupes. Latviai bendravo su azerbaidžaniečiais apie grynųjų pinigų rūšiavimo įrenginius. Kolegos iš Sakartvelo dalijosi mokėjimo terminalų paslaugų patirtimi su specialistais iš Kazachstano. Be to, turime daug naujų žmonių, kurie prie mūsų prisijungė dar visai neseniai. Sesija buvo puiki proga juos pristatyti ir paspartinti jų įsitraukimą“,- sakė BS/2 gen. direktoriaus pavaduotojas strateginių krypčių plėtrai Kirill Ovsiannikov.

Šaltinis: 5ci.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai