„Penkių kontinentų“ sprendimais susidomėjo ir „Siemens“

Publikuota: 2004 m. vasario 17 d. antradienis

Vokietijos mieste Paderborne Vasario 5 dieną baigėsi tris dienas trukusi kasmetinė, didžiausia pasaulyje bankinių technologijų bei savitarnos įrangos paroda „Wincor World 2004“. Tradiciškai parodą organizuoja viena sėkmingiausių šios srities pasaulio kompanijų „Wincor Nixdorf“. Jau penktą kartą šioje parodoje dalyvauja ir Penkių kontinentų“ įmonių grupė. Kartu su „Penkių kontinentų bankinėmis technologijomis“ (BS/2) šį kartą parodoje dalyvavo ir kita antrinė kompanijos įmonė UAB „Ashburn International“ bei šios partnerė „Universalios Valdymo Sistemos“ (UVS). Šiemetinė paroda Lietuvos bendrovėms praėjo kaip niekad sėkmingai. O jų stendas parodos metu bus pats populiariausiais bei gausiausiai lankomas.

Kompanijos sprendimai turėjo pasisekimą

„Penkių kontinentų“ įmonių grupė parodos metu pristatė 6 savo sprendimus ir visi jie turėjo didžiulį pasisekimą bei sudomino nemažai kitų kompanijų.

Indijos kompanija „Ags Infotech“ labai susidomėjo įmonių grupės siūloma dokumentų valdymo sistema PDS (Products, documents, services), skirta visiems savitarnos įrenginių platinimo bei techninės priežiūros procesams tvarkyti vietiniame bendrovės kompiuterių tinkle (LAN) arba per internetą. Šią sistemą kasdien naudoja ir BS/2 darbuotojai. Kompanija iš Indijos taip pat labai susidomėjo „SmartSafe“ programa, kuri yra skirta automatinių kasininkų seifams „ProCash BBA“.

Visame pasaulyje puikiai žinoma telekomunikacijų milžinė kompanija „Siemens“ iš Honkongo bei garsus bankas „Standard Chartered“ itin susidomėjo įmonių grupės siūlomais perėjimo prie EMV standarto sprendimais. Šiais sprendimais taip pat susidomėjo ir garsi Bangladešo konsultacinė kompanija „IT Consultants Ltd“.

Vaizdo apsaugos sistema „ATMeye“, skirta savitarnos įrenginiams stebėti, labai sudomino Australijos kompaniją „Intellect“ bei Makedonijos konsultacinę kompaniją „Pexim“. Viena Panamos kompanija susidomėjo Lietuvos kompanijos siūloma lojalumo kortelių sistemą. Nemažai užsienio kompanijų taip pat domėjosi ir grynųjų pinigų išdavimo ir priėmimo sistema „ProCash 3100“.

„Penkių kontinentų“ įmonių grupė taip pat gavo ir keletą užsakymų atlikti mokymus užsienio kompanijoms. Šių metų vasario mėnesį bus mokomi specialistai iš Rusijos kompanijos „Delta Systems“ bei kompanijos „Inpas“. Kovo mėnesį bus mokomi keleto Indijos kompanijų specialistai Mumbajaus mieste.

Visiškai neseniai BS/2 iš garsaus Indijos banko „ICICI Bank “ gavo bandomąjį projektą paruošti specialistą dirbti su automatiniais seifais „ProCash BBA“. Mokytis į „Penkis kontinentus“ sausio mėnesį buvo atvykęs „Wincor Nixdorf“ programuotojas-inžinierius Prateek Mukhedkar, kuris ir dirbs Indijoje su naujaisiais seifais. Plačiau apie tai galite paskaityti čia>>>.

Organizatoriai padėkojo asmeniškai

Sėkmingą Lietuvos kompanijos veiklą ir dalyvavimą parodoje pripažino ir parodos organizatoriai. Tiek „Wincor Nixdorf“ kompanijos vadovas Karl-Heinz Stilleris, tiek rinkodaros vadovas Uwe Krause, tiek vyresnysis vadovas Javieras Lopez Bartolome atskirai bei asmeniškai pripažino, kad BS/2 – viena sėkmingiausiai bankinių technologijų bei savitarnos įrangos srityje dirbančių kompanijų. Jie padėkojo kompanijai už labai sėkmingą pasirodymą „Wincor World 2004“ parodoje bei pakvietė BS/2 šioje parodoje dalyvauti ir kitais metais.

Apie BS/2

BS/2 – tai 2001 metais įkurta bendrovė, besispecializuojanti bankinių technologijų rinkoje bei programinės įrangos jai kūrime ir diegime. Kompanija jau turi ir keletą atstovybių užsienio šalyse.

Tarp strateginių kompanijos partnerių, be „Wincor Nixdorf“, galima paminėti „Aladdin“, „Bull“, „Ingenico“ kompanijas, ATM Pramonės asociaciją Europoje. Kompanijos klientai – didžiausi bankai Lietuvoje, Latvijoje, Baltarusijoje, Ukrainoje bei Kazachstane. Taip pat bendradarbiaujama su kitomis šalimis – Estija, Armėnija, Gruzija, Azerbaidžanu, Moldova, Zimbabve, Nigerija, Pakistanu, Bosnija ir Hercegovina bei Uganda.

Tačiau BS/2 kompanijos sukurtus produktus bei sprendimus ir bankinę įrangą, kurią ji diegia, naudoja ne vien tik bankai. „Winfor Nixdorf“ bankinė įranga puikiai tinka įvairiausiems prekybos centrams, oro uostams. Informacijos kioskai gali būti naudojami ir pramogų tikslais. Vienas tokių įrenginių yra ir interneto kavinėje „Despina“. Naudojantis juo, galima ne tik pasitikrinti el. paštą, gauti informaciją apie miesto regionus, nusifotografuoti per interneto kamerą, bet ir susikurti nedidelį interneto tinklalapį ar netgi pasinaudoti IP telefonijos teikiamais privalumais – labai pigiai paskambinti bet kurios pasaulio valstybės abonentui.

Šaltinis:
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai