„Wincor Nixdorf“ partnerių susitikimas Maltoje

Publikuota: 2007 m. gruodžio 6 d. ketvirtadienis • • • Peržiūrėta: 58

Lapkričio 20–22 dienomis Maltoje vyko 9-asis tarptautinis „Wincor Nixdorf“ partnerių susitikimas. Renginyje buvo apdovanoti per 2006–2007 metus geriausius rezultatus parodę partneriai.
Sidabrinė „Wincor Nixdorf“ partnerė, lietuvių įmonė „Penkių kontinentų“ Bankinės technologijos (BS/2), tapo šių metų laureate. Bendrovė gavo du „Oskarus“ už geriausią rinkodaros sprendimą (Vilniuje surengtą bankomatų saugumo konferenciją), taip pat už bankomatų savitarnos priežiūros sistemą „ATMiQ“ ir nuotolinę bankomatų valdymo sistemą OTRS. Už pretendentus balsavo daugiau kaip 80 vokiečių įmonės verslo partnerių iš viso pasaulio.
BS/2 laimėjo dar du prizus. Apdovanojimas „Ypatingi pasiekimai“ („Special Achievement“) skirtas BS/2 filialui Kazachstane (už išskirtinius pasiekimus parduodant kompanijos produktus Kazachstano „Alliance“ bankui), o apdovanojimas „Geriausias rezultatas“ („Total Volume“) atiteko įmonių grupei BS/2 (už bendrą produktų pardavimo skaičių). Bendrovei šiuos prizus įteikė „Wincor Nixdorf“ atstovai. Iš viso BS/2 atiteko keturi iš dvylikos šiemetinių apdovanojimų.
Per pastaruosius aštuonerius metus lietuvių įmonė kasmet pelno „Wincor Nixdorf“ įsteigtus prizus. Iš viso BS/2 turi net aštuonis „Top Seller“ apdovanojimus, skirtus geriausiam „Wincor Nixdorf“ produktų tiekėjui, taip pat apdovanojimus už geriausią naują klientą, geriausią realizuotą programinio saugumo sprendimą, geriausią inovacinę koncepciją, geriausią techninę priežiūrą ir kt.
Nuo 1995 metų BS/2 yra vokiečių įmonės „Wincor Nixdorf“ partnerė ir vienintelė bankinių technologijų tiekėja Rytų Europoje ir Vidurio Azijoje. Anksčiau susitikimai su „Wincor Nixdorf“ partneriais vyko Luksore (Egiptas), Keiptaune (PAR) ir kitose pasaulio šalyse.

komentuoti


Captcha

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: