Mokėjimo kortelių skaičius pasaulyje sparčiai augs

Pernai metais pasaulyje buvo išleista 14 mlrd. mokėjimo kortelių. Prognozuojama, kad iki 2022 m . jų skaičius išaugs iki 17 mlrd. skaityti »

Bekontaktė kortelė kelionėje: 5 patarimai saugiems atsiskaitymams

Keliaudami neužmirškite savo bekontaktės mokėjimo kortelės – su ja patogiai atsiskaitysite daugelio šalių parduotuvėse, maitinimo įstaigose ir netgi viešajame transporte.  Mokėti bekontakte kortele yra saugiau nei grynaisiais, ypač vietose, itin gausiai lankomose turistų. Žinoma, net ir laikydami pinigus kortelėje, nepraraskite budrumo, tuomet atostogų nesugadins vagystės ir kiti nesusipratimai. skaityti »

Bekontaktė kortelė kelionėje: 5 patarimai saugiems atsiskaitymams

Mokėjimų technologijų bendrovė „Visa“ dalijasi keliais patarimais, į kuriuos verta atsižvelgti atsiskaitant bekontakte kortele užsienyje. skaityti »

Pasaulyje – 14 mlrd. mokėjimo kortelių

Per 2016 metus pasaulyje buvo pagamintas ir išleistas vienas milijardas mokėjimo kortelių. skaityti »

Lietuvių atsiskaitymo įpročiai – grynuosius keičia banko kortelės

Prognozuojama, kad iki metų pabaigos kiekvieną mėnesį lietuviai atsiskaitydami mokėjimo kortelėmis per internetą išleis bent 1 mln. Eur. skaityti »

Lietuvoje smarkiai išaugo operacijų mokėjimo kortelėmis skaičius

Pingant paslaugai, prekybos ir paslaugų vietose įrengtų skaitytuvų skaičius pasiekė rekordą, smarkiai išaugo operacijų kortelėmis skaičius. skaityti »

„Nordea Bank“ ir „Finnair“ išleido kortelę mėgstantiems skrydžius

Tarptautinė finansų grupė „Nordea Bank“, bendradarbiaudama su suomių skrydžių bendrove „Finnair“, Estijoje išleido tarptautinę mokėjimo kortelę „Finnair Plus“. skaityti »

„Citadele“ ir „Visa“ išleido naują mokėjimo kortelių seriją Baltijos šalims

Latvijos bankas „Citadele“ artimiausius šešerius metus kartu su „Visa“ kurs naujas inovacines korteles ir kitus mokėjimo produktus Baltijos šalims. skaityti »

70 proc. pasaulio mokėjimo kortelių – lustinės

Tarptautinė kortelių gamintojų asociacija paskelbė ataskaitą apie mokėjimo kortelių paplitimą pasaulyje. skaityti »

„Mastercard“ stiprina apsaugą ir greitina atsiskaitymą EMV kortelėmis

Siekdama pagerinti klientų aptarnavimo lygį, „Mastercard“ bendradarbiauja su mokėjimo paslaugų teikėjais ir diegia technologiją „M/Chip Fast“. skaityti »