Bankas SNORAS pritaiko mokėjimo kortelių sistemą prie kintančių gyventojų įpročių

Reaguodamas į vis aktyvesnį Lietuvos gyventojų naudojmąsi mokėjimo kortelėmis ir norėdamas jį paskatinti, bankas SNORAS tobulina savo mokėjimo kortelių sistemą. skaityti »

„CashCase Visa“— pirmoji daugiavaliutė išankstinio mokėjimo kortelė

Didžiojoje Britanijoje pristatyta pirmoji daugiavaliutė išankstinio mokėjimo kortelė „CashCase Visa“. skaityti »

„Valomoji“ kortelė skaitytuvams

Kompanija „POS Supply Solutions“ siūlo „valomąją“ kortelę, skirtą išmaniesiems kortelių skaitytuvams (angl. Waffletechnology Smart Card Reader Cleaning Cards). skaityti »

Liuksemburge neliks „Bancomat“ kortelių

Debetinės kortelės su magnetine juostele „Bancomat“ po 2012 metų sausio 1 dienos turėtų išnykti iš tūkstančių Liuksemburgo gyventojų piniginių ir kišenių. skaityti »

Vietoj banko kortelės – mobilusis telefonas!

Jau nuo šiandien Didžiosios Britanijos gyventojai, atsiskaitydami už prekes ir paslaugas, galės vietoj pinigų ar bankų kortelių panaudoti savo mobilųjį telefoną. skaityti »

Tik moterims...

Baltarusijos bankai neįpratę skirstyti visuomenės į socialines grupes. Tačiau jei pasiūlymų pensininkams ar vaikams kai kuriuose iš jų galima rasti, dailioji lytis turi tenkintis tais bankiniais produktais, kurie siūlomi visiems vienodomis sąlygomis. skaityti »

„Visa“ skyrė strateginių investicijų įmonei „Square“

Mokėjimo sistemos „Visa“ atstovai informavo apie strategines investicijas „Square“ mobiliesiems mokėjimams. skaityti »

JAV gyventojai pasiruošę mokėti už lojalumo kortelės naudojimą

Konsultavimo kompanija „Auriemma“ (JAV) pranešė, jog dauguma naudotojų pasiruošę kasmet mokėti už naudojimąsi įvairiomis kreditinės kortelės lojalumo taikomosiomis programomis. skaityti »

Saksonijoje rasta senovinė kreditinė kortelė

Vokietijos Rytuose, Saksonijoje, rasta senovinės kreditinė kortelė. Ji visiškai nepanaši į šiuolaikines bankų kreditines korteles. skaityti »

Popierinius dovanų kuponus keičia moderni plastikinė mokėjimo kortelė

Bendrovė „ASHBURN International“, jau daugiau nei 10 metų prekybininkams ir paslaugų teikėjams diegianti lojalumo ir mokėjimo kortelių sprendimus, šiuo metu pristato rinkos naujieną – Dovanų kortelę. skaityti »