„Penki kontinentai“ – gausiausia Bėgimo į dangoraižį komanda!

Publikuota: 2024 m. gegužės 20 d. pirmadienis

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ komanda jau trečius metus pelnė Gausiausios komandos vardą neįprastose varžybose  – bėgime į dangoraižį „Europa“.

Didžiuojamės savo sportiškais, atkakliais, stiprios valios darbuotojais, pasiryžusiais įveikti visus iššūkius.

Šiemet už „Penki kontinentai“ grupę bėgo 17 darbuotojų. Jie turėjo įveikti 31-ą aukštą, apie 140 vertikalios trasos metrų.

Bėgimą į „Europą“ dešimtą kartą organizavo nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Hanner“ ir Lietuvos bėgimo taurės komanda, o „Penki kontinentai“ grupė su „Penki“ internetu ir naujos kartos IPTV paslaugomis tradiciškai tapo renginio rėmėja.

Renginio metu „Europos“ aikštėje visi dalyviai bei svečiai buvo kviečiami sukti PENKI laimės ratą ir laimėti momentinius prizus, taip pat dalyvauti žaidime planšetei laimėti.

Iš viso šiemetinėse varžybose dalyvavo daugiau nei 300 bėgikų – ir profesionalių sportininkų, ir tiesiog mėgėjų. Moterų varžybose nugalėjo ilgų nuotolių bėgikė G. Akmanavičiūtė, superfinale finišavusi per 3 min. 48,6 sek. Tarp vyrų superfinale laimėjo Ignas Kazlauskas, vertikalią trasą įveikęs per 3 min. 14 sek.

Iš „Penkių kontinentų“ grupės greičiausias buvo PENKI Rinkodaros departamento vadovas Remigijus Baldauskas, iššūkyje dalyvavęs jau ketvirtąjį kartą. Kasmet jis gerina savo rezultatą, o šiemet atbėgo per 4 min. 10 s. Laisvalaikiu Remigijus mėgsta važinėtis dviračiu.

BS/2 UX/UI dizainerė Lizaveta Aleliunė šiemet buvo greičiausia tarp komandos moterų, o „Penki kontinentai“ komunikacijos vadybininkė Loreta Klebonaitė-Šeibak ne tik užėmė antrą vietą tarp komandos moterų, bet ir iškovojo trečiąją vietą tarp visų bėgimo į „Europą“ moterų savo amžiaus kategorijoje.

Lizaveta taip pat mėgsta aktyvų laisvalaikį – bėgioti, užsiimti pilatesu. Loreta juokauja, kad treniruojasi kasdien lipdama į darbą 8 aukšte. Anot dalyvių, šios varžybos – įdomus, nekasdieniškas iššūkis, suteikiantis gerų emocijų ir pasitikėjimo savimi, todėl rekomenduoja išbandyti jį kiekvienam. Tiesa, prieš renginį rekomenduotina apsilankyti treniruotėje.

Šaltinis: 5сi.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai