BS/2 pelnė dar vieną „Wincor Nixdorf“ Oskarą

Publikuota: 2006 m. lapkričio 14 d. antradienis • • • Peržiūrėta: 42

Lietuvos įmonė „Penkių kontinentų“ bankinės technologijos(BS/2) iš spalio pabaigoje–lapkričio pradžioje Luksore (Egiptas) vykusio kasmetinio tarptautinio „Wincor Nixdorf“ partnerių susitikimo grįžo su apdovanojimais. Įmonė pelnė „Top Seller“ statulėles kaip geriausia produkcijos platintoja Baltijos valstybėse bei Gruzijoje ir „Oskarą“ už geriausią naują klientą, kuriuo tapo Kazachstano „Alliance bank“.
Specialius prizus už geriausią servisą, rinkodarą, inovaciją ir kt. BS/2, kompanijos „Wincor Nixdorf“ partnerė nuo 1995 m., pelno kasmet, tačiau pastarojoje nominacijoje laureate tapo pirmą kartą. Kaip tik įmonės atstovybės Kazachstane atidarymo metu kompanijos „Wincor Nixdorf“ prezidentas K.-H. Stiller pavadino BS/2 idealiu partneriu. Šiais fiskaliniais metais „Penkių kontinentų“ bankinės technologijos Rytų Europos ir Vidurio Azijos šalyse pardavė apie 4,5 tūkst. vnt. „Wincor Nixdorf“ bankinės savitarnos įrangos.
Aštuntajame „Wincor Nixdorf“ partnerių susitikime, kuriame dalyvavo 70 verslo partnerių iš įvairių Europos, Azijos ir Afrikos šalių, buvo aptarti praėjusių metų rezultatai ir tolesnės verslo plėtros perspektyvos.

komentuoti

     

 


Captcha
 

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: