Banko kortelių paslaugų tinklas taps greitesnis ir patikimesnis

Publikuota: 2006 m. spalio 19 d. ketvirtadienis • • • Peržiūrėta: 29

Prekybos centruose ir kitose prekių bei paslaugų pardavimo vietose klientų aptarnavimas ilgainiui taps greitesnis ir saugesnis. Mokėjimo operacijos trukmė lyginant su dabar atliekamomis atsiskaitymo operacijomis sutrumpės dešimt ir daugiau kartų, o magnetines mokėjimo korteles pakeis saugesnės – vadinamosios lustinės mokėjimo kortelės.
Iki šiol prekybos vietose banko kortelės buvo nuskaitomos šalia kasos aparato įrengtu kortelių skaitytuvu, kurio naujajame UAB „Ashburn International“ sprendime nebeliks. Kortelės bus nuskaitomos į kasos aparatą integruotu programiniu kortelių skaitytuvu. Tai leis sutrumpinti mokamųjų kortelių autorizavimo laiką, sumažinti autorizavimo kaštus bei pagerinti klientų aptarnavimą. Tuo tarpu gausėjančių atsiskaitymo operacijų saugumą užtikrins saugesnės – lustinės mokėjimo kortelės.
UAB „Ashburn international“ lustinių kortelių paslaugų teikimo įrenginiai ir sprendimai sėkmingai veikia keliuose prekybos tinkluose, tačiau ilgainiui banko kortelių savininkai taip galės atsiskaityti visose prekybos vietose.

komentuoti


Captcha

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: