„CSTB 2008“: televizijos metamorfozės

Publikuota: 2008 m. vasario 5 d. antradienis • • • Peržiūrėta: 48

Maskvoje jau antrą dieną vyksta 10-oji tarptautinė paroda konferencija „CSTB 2008“. Joje dalyvauja vienintelė įmonė iš Lietuvos – „Penki kontinentai“. Tai ir vienintelė bendrovė, pristatanti kompleksinius IP televizijai skirtus sprendimus, sulaukiančius vis didesnio tiek parodos dalyvių, tiek lankytojų susidomėjimo.
Jau pirmąją parodos dieną dėl programinės įrangos pardavimo buvo susitarta su verslininkais iš Rusijos, Baltarusijos, Kazachstano ir Azerbaidžano, aptartas tolimesnis bendradarbiavimas.
Pasak įmonės atstovų, paroda pritraukia ir mėgėjus, ir profesionalus. Pastarieji į „Penkių kontinentų“ stendą ateina turėdami konkrečių klausimų, jau susipažinę su įmonės sprendimais.
„CSTB 2008“ – tai svarbiausias Rytų Europoje ir NVS šalyse su medija susijęs renginys, pristatantis vieną greičiausiai besivystančių produktų – televiziją.
Paroda, per dešimtmetį tapusi reikšmingu įvykiu televizijos ir telekomunikacijų srityje, pritraukia garsiausias pasaulio įmones dalyvauti, rengti konferencijas ar tiesiog pasižvalgyti ir susipažinti su pastarųjų metų naujovėmis. Šiais jubiliejiniais metais renginyje savo naujausius produktus ir spendimus pristato daugiau kaip 350 įmonių iš Rusijos ir kitų šalių.

komentuoti


Captcha

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: