Moldova kviečia Lietuvos verslininkus ir investuotojus bendradarbiauti

Publikuota: 2006 m. gruodžio 8 d. penktadienis • • • Peržiūrėta: 34

„Norime pristatyti savo šalį: jos patrauklumą ir ekonomikos plėtrą, gaminamą produkciją ir investavimo Moldovoje galimybes potencialiems partneriams bei paskatinti verslininkus aktyviau bendradarbiauti“, – apie savo tikslus sakė į Baltijos šalis atvykusios Moldovos delegacijos nariai, gruodžio 5 d. Vilniuje, Ūkio ministerijoje mūsų šalies valstybės institucijų atstovams ir verslininkams surengę seminarą „Moldovos patrauklumas bei galimybės“.
Tai jau antras abiejų šalių valstybės institucijų atstovų ir verslininkų susitikimas per mėnesį. Lapkritį Moldovoje lankėsi Ministro Pirmininko G. Kirkilo vadovaujama delegacija. Anot Ūkio ministerijos valstybės sekretoriaus G. Miškinio, jų metu gauta informacija apie investicijų Moldovoje galimybes, prekes ir paslaugas, kurias Lietuvos ir Moldovos verslininkai gali pasiūlyti rinkai, padės dinamiškiau plėtoti visapusišką abiejų šalių bendradarbiavimą.
Susitikime, kurį surengti Moldovos delegacijai padėjo Tarptautiniai prekybos rūmai LIETUVA (ICC LIETUVA), svečiai atsakė į mūsų šalies verslininkų klausimus, surengė savo šalies gaminių parodėlę.

komentuoti


Captcha

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: