Pekino olimpinių žaidynių dienoraštis

Publikuota: 2008 m. rugpjūčio 20 d. trečiadienis • • • Peržiūrėta: 41

Tryliktąją olimpinių žaidynių dieną Lietuvos krepšininkai ketvirtfinalyje rezultatu 94:68 nugalėjo Kinijos komandą, treniruojamą J. Kazlausko. Penktadienį turnyro pusfinalyje Lietuvos komanda susitiks su Ispanijos rinktine, kuri rezultatu 72:59 šiandien įveikė Kroatijos krepšininkus.
Kitoje pusfinalio poroje kovos JAV komanda, šiandien 116:85 įveikusi Australijos krepšininkus, ir Graikijos – Argentinos rungtynių laimėtoja.
Stalo tenisininkė R. Paškauskienė antrajame varžybų rate rezultatu 3:4 pralaimėjo 40-ajai pasaulio raketei vengrei K. Tot. Olimpiados debiutantas bėgikas V. Kozlovas 800 m bėgimo atrankos varžybose distanciją įveikė per 1 min. 48,96 sek. ir į kitą varžybų etapą nepateko.
Rytoj pusfinaliuose 500 m dviviete baidare plauks A. Duonėla ir E. Balčiūnas, o kanoja – T. Gadeikis ir R. Labuckas. Lengvaatletės S. Milušauskaitė ir K. Saltanovič varžysis 20 km sportinio ėjimo rungtyje, o K. Vnukova – šuolių į aukštį sektoriuje. Rytoj startuos ir mūsų penkiakovininkai E. Krungolcas bei A. Zadneprovskis.
Visus žaidynių rezultatus ir daug kitos įdomios informacijos rasite naujienų portale www.olimpiada.lt.

komentuoti

     

 


Captcha
 

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: