„Penkių kontinentų“ grupės įmonėse lankėsi žymūs bankinių technologijų gamintojai (rus)

Publikuota: 2007 m. gegužės 29 d. antradienis • • • Peržiūrėta: 64

Gegužės 15–16 dienomis „Penkių kontinentų“ grupės įmonėse lankėsi oficiali bankinių technologijų lyderės, Vokietijos kompanijos „Wincor Nixdorf“, delegacija.
Aukštas pareigas užimantys svečiai Lietuvos įmonėje lankėsi ne pirmą kartą. Jorgas Brinkmioleris (Joerg Brinkmoeller), įmonės „Wincor Nixdorf“ Netiesioginio pardavimo skyriaus direktorius, Neli Lakman (Nelli Lackmann), šio skyriaus vadybininkė, bei Reinholdas Zaidelis (Reinhold Seidel), Programinės įrangos tarptautinio palaikymo skyriaus vadovas, džiaugėsi kompanijos pasiekimais, sutarė ir toliau bendradarbiauti.
UAB „Penkių kontinentų“ bankinės technologijos svečiams pristatė unikalius integravimo sprendimus, sukurtus ProClassic/Enterprise pagrindu. Vizito metu buvo parodyta įvairių bankinės ir mažmeninio pardavimo įrangos integravimo variantų. Pristatant produkciją atliktos mokėjimo, grynųjų pinigų išėmimo, mokėjimo už paslaugas bei kitos operacijos, sėkmingai paskirstytos į skirtingas autorizacijos sistemas. Svečiai puikiai įvertino įmonės minėtos srities pasiekimus.
Buvo pristatyi ir šie produktai: „ATMiQ“ sistema, automatinis kasos seifas su integruota „Smart Safe“ programa, bankomatas, nuskaitantis lustines korteles ir turintis grynųjų pinigų priėmimo funkciją, informaciniai terminalai su integruota saugos sistema „BS Payment“. Svečiai susipažino ir su kitais „Penkių kontinentų“ sprendimais: konsultacijomis internetu VACC (angl. Video Audio Call Center), skaitmenine televizija „Penki TV“, intelektualiojo būsto valdymo sistema „Smart House“.
Daugiau kaip 10 metų BS/2 yra Vokietijos kompanijos „Wincor Nixdorf“ sidabrinė partnerė ir vienintelė oficiali bankinės savitarnos įrangos platintoja daugelyje Rytų Europos ir Vidurio Azijos šalių.

komentuoti


Captcha

komentarai

IP: 46.229.168.133
2019-05-05 11:45 (!)

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: