Naudotojai galės patys taisyti „Skype“

„Skype“ administracija oficialiame interneto dienoraštyje paaiškino naudotojams, kaip atnaujinti sutrikusį paslaugos teikimą. Publikuotoje instrukcijoje teigiama, jog „Windows“ naudotojai turi uždaryti „Skype“ programą, paspausti mygtuką „Paleisti“ ir „Meniu“ pasirinkti „Atlikti“ punktą bei spausti OK. Atsiradusiame lange rasti shared.xml failą ir jį pašalinti. Antrą kartą paleidžiant „Skype“, failas bus atnaujintas.

„Mac OS X“ naudotojams rekomenduojama išjungti „Skype“, atidaryti naudotojo langą, po to segtuvus „Bibliotekos“, „Application Support“ ir „Skype“. „Skype“ segtuve yra shared.xml failas, kurį reikia pašalinti.

Kol oficialiame interneto dienoraštyje nepasirodė patarimų, kaip taisyti programą, tai buvo galima sužinoti iš kitų dienoraštininkų. „Twitter“ tinkle esančiame „Skype“ dienoraštyje teigiama, jog vėliau bus pateiktas paprastesnis būdas šalinti gedimus.  

„Skype“ programos sutrikimų atsirado gegužės 26 dieną popiet. Kai kurie naudotojai skundėsi „išmesti“ iš programos. Bandant prisijungti iš naujo, programa strigdavo arba pasirodydavo pranešimas apie klaidą.